27.5 C
Ljubljana
petek, 18 junija, 2021

Fanatični musliman Bahrain, od danes znan kot “islamski klavec iz Nice”, je iz Tunizije prišel v Francijo prek Italije, v žepu je imel potrdilo Rdečega križa!

Tunizijec Aouissaoui Bahrain je imel v žepu papir, ki ga je izdal Rdeči križ, poročajo italijanski mediji. V Evropo je namreč prišel prek Italije.

9. oktobra je bil napadalec iz Nice (TUKAJ) je prišel v italijanski Bari, potem ko je 20. septembra s skupino drugih migrantov, ki so bili na ladji, pristal na Lampedusi. Premeščen je bil v center in policija ga je fotografirala. Zato policija in obveščevalne službe zdaj preverjajo, kako je prišel do Nice. Predvsem jih zanima, zakaj ni bil pridržan v centru za identifikacijo. V njegovem žepu so našli list, ki ga je izdal italijanski Rdeči križ. In to je bil dokument, ki je francoskim preiskovalcem omogočil, da so ga identificirali.

Za zdaj je znano, da se je Bahrain, fanatičen musliman, rodil v Tuniziji 29. marca 1999 in da je v Italijo prišel v začetku oktobra. Njegov vstop na italijansko ozemlje je bil zabeležen kot »nezakoniti vstop na nacionalno ozemlje«. Na Lampedusi so italijanske oblasti zanj odredile karanteno, nameravale so ga izgnati.

Velik del krivde za pokol v Nici (TUKAJ) imajo na vesti tudi nevladne organizacije, ki zagovarjajo ilegalne prihode Arabcev in Afričanov v Evropo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine