10.4 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Fajonova za salonske levičarje organizira okroglo mizo o sovražnem govoru: v salonu Maximarketa!

Sorosova plačanka, zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon tokrat razburja z organizacijo okrogle mize, na kateri bodo strašili pred strahom, ki naj bi ga širila desnica, sodelujoči pa bodo pričakovano pretežno salonski levičarji. Zanimivi pa so tudi nekateri izmed udeležencev, poglejte, kdo so!

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki je, kot smo že večkrat opozorili, ena izmed evropskih poslank na listi zlobnega milijarderja Georga Sorosa, tokrat razburja z organizacijo okrogle mize, na kateri bodo tokrat strašili kar s strahom. Ta strah naj bi prihajal z desne strani političnega prostora, katerega predstavniki naj bi strašili pred homoseksualci in migranti, kot je Fajonova zapisala v svojem naravnost pravljičarskem vabilu. Kot še pravi Fajonova, naj bi bil strah nevaren, saj “se kot manipulacijsko sredstvo izraža v eksistencialni in moralni paniki, ki zmanjšuje sposobnost državljanov za razumno razmišljanje, objektivno izbiranje in svobodno odločanje”.

Seveda Fajonova kot brezkompromisna levičarka pozabi povedati, da največ strahu in sovraštva prihaja prav z njene – leve strani, samo komunizem, ki se uvršča na levo stran, pa je povzročil že prek 100 milijonov smrtnih žrtev, številka pa, tudi zaradi zavedenih volivcev, v tem trenutku še narašča. Če se moramo česa bati, so to na prvem mestu vsekakor levičarji!

 

Celoten članek lahko preberete tu!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine