20.9 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Evropski migracijski pakt je trojanski konj globalistične kabale

Piše: Bogdan Sajovic

Evropski parlament na včerajšnjem plenarnem zasedanju v Bruslju sprejel evropski migracijski pakt. Z njim so globalistični migrantoljubci še korak bližje temu, da z množičnimi migracijami preplavijo še tiste članice Unije, ki so se tej usodi do sedaj uspele izogniti. Pakt sicer še ni dokončno sprejetje, saj bo moral pred uveljavitvijo nove zakonodaje dokončno zeleno luč prižgati še Svet EU in za sedaj vsaj dve članici, Poljska in Madžarska sprejetju pakta nasprotujeta.

Namen globalistov, da preplavijo članice z migranti tretjega sveta je sicer zakamufliran kot paket, katerega namen naj bi bil »celovita ureditev upravljanja migracij«. Pakt sestavlja deset zakonodajnih aktov, ki naj bi zagotovili hitrejše azilne postopke, boljše upravljanje meja in večjo solidarnost med državami članicami.

Z novo zakonodajo bi vzpostavili poseben solidarnostni mehanizem za pomoč državam članicam, ki se znajdejo pod velikim migracijskim pritiskom. Preostale članice bi jim lahko pomagale s premestitvijo prosilcev za azil na svoje ozemlje, plačevanjem finančnih prispevkov ali pa zagotavljanjem operativne podpore.

Nova zakonodaja bo omogočala preverjanje državljanov tretjih držav na zunanjih mejah EU, prinaša pa tudi razširjeno podatkovno bazo Eurodac, v kateri bodo zbirali prstne odtise in fotografije obraza. Po novem bo azilni postopek enoten po vsej EU in tudi hitrejši. Pakt prinaša še enotne standarde po vsej Uniji za priznavanje mednarodne zaščite, pa tudi pravila glede pogojev, ki jih mora prosilcem zagotoviti članica, v kateri so.

Hinavsko prazno besedičenje

Vse zgoraj našteto je le hinavsko prazno besedičenje. Že sedaj nalaga zakonodaja preverjanje državljanov tretjih držav na zunanjih mejah EU, ampak ilegalni migranti pač vpadajo v Evropo ilegalno, mimo mejnih prehodov, kjer poteka preverjanje. In izkušnje kažejo, da imajo pri tem veliko podporo globalistične kabale. Spomnimo se vseh pritiskov- medijskih, političnih in celo finančnih, ki sta jih bili deležni vladi Madžarske ali Poljske, ker sta skušali zajeziti priliv ilegalnih migrantov z postavitvijo obmejnih ograd. Spomnimo se medijske gonje proti vsem, ki so samo z besedo, kaj šele z dejanji oporekali ilegalnim migracijam. Spomnimo se aktivističnih sodnikov, ki so nekdanjega italijanskega notranjega ministra Salvinija celo obtožili ugrabitve, ker je ukazal aretacijo in deportacijo ilegalnih migrantov. Nevladne organizacije, ki jih plačujejo globalisti aktivno pomagajo ilegalcem z informacijami in celo logistiko pri vdiranju preko evropskih meja. Globalisti operirajo »reševalna plovila«, ki opravljajo taksi službo za množične ilegalne migracije preko Sredozemlja ali Egejskega morja. In spomnimo se kapitanov policijskih plovil v sestavu Frontex, organizacije, ki bi morala skrbeti za preprečevanje ilegalnih migracij, kako so kar sami prevažali ilegalce na grške otoke.

Ta novi pakt je trojanski konj, ki bo preplavil celotno celino z  ilegalnimi migranti. Skupni azilni postopek bo praktično legaliziral vse ilegalne migrante, saj jih bo prekvalificiral v »azilante«, ki bežijo pred nečem; če ne drugega pred »podnebno nepravičnostjo« ali kakšno drugo za lase privlečeno floskulo in potem jih bo nemogoče izgnati. Že sedaj se ne da ali noče izgnati niti okorelih kriminalcev in teroristov, saj migrantoljubci trdijo, da bi bilo v njihovih domačih državah ogroženo njihovo življenje. To, da ti osebki ogrožajo življenja Evropejcev, je za globaliste nepomembno. In seveda je tu še »solidarnost« oziroma relokacija, po kateri bodo globalisti lahko preplavili vse članice Unije z migranti.

Evropa potrebuje remigracijo

Ni seveda naključje, da je bil ta pakt sprejet dva meseca pred evropskimi volitvami. Migrantska politika, ki jo zadnji dve desetletji  pod vodstvom globalistične kabale vodi Unija, se je izkazala za katastrofalno. Tako zelo katastrofalno, da je to opazil tudi običajni ležerni povprečni evropski volivec. Zaradi tega narašča podpora strankam, ki nasprotujejo migracijam in globalistična kabala računa z možnostjo, da ne bodo imeli v naslednjem sklicu več zadostne podpore, da bi takšen pakt spravili skozi parlament. Zaradi tega je tudi prišlo do tega glasovanja pet pred dvanajsto.

Evropejcem, vsaj tistim, ki si ne želimo multikulturne greznice po meri globalistov, ostane zdaj pritisk na nacionalne vlade, naj ne dajo soglasja k paktu v Svetu EU in predvsem, da junija na volitvah v evropski parlament damo svoj glas strankam in kandidatom, ki se bodo zavzemali za preklic omenjenega pakta ter sprejetje zakonodaje, ki bo zaprla meje Evrope in omogočila remigracijo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine