8.2 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Evropska Sodoma in Gomora: V Bruslju je septembra potekal 4. Sejem otrok, na katerem homoseksualni pari kupujejo novorojenčke od nadomestnih mater

V Bruslju je letos 22. in 23. Septembra potekal 4. Sejem otrok pod pokroviteljstvom organizacije »Men having babies«, poroča hop.com.hr. Sejem ima točno določen cilj: omogočiti homoseksualnim parom priti do otroka prek nadomestnih mater.

V dvoranah in sobah luksuznega hotela Hilton v Bruslju je mrgolelo bogatih moških, ki so prelistavali kataloge, natisnjene na “gloss” papirju. Ogledovali so si fotografije otrok, ki se na tak način prodajajo, in žensk, ki bodo nosile »njihove« bodoče otroke – tako imenovane nadomestne matere, ki so pripravljene z gejevskimi pari podpisati pogodbo, s katero se bodo po porodu za določeno plačilo odrekle otroku.

Homoseksualni pari na tem sejmu pregledujejo ponudbe, cene za pridobitev novorojenčka so glede na »kvaliteto« različne. Najnižja cena je 95.000 dolarjev (lani je bila 60.000), najvišja pa je 160.000 dolarjev.

Tako imenovani »all inclusive« paketi vsebujejo vse usluge: psihološko podporo, pravno pomoč, zagotovitev spolnih celic, jajčeca in če je potrebno, sperme, ureditev kontaktov z nadomestno materjo in rezervacija letov in hotelov v državah, kjer bodo posamezne nadomestne matere rodile itd.

Neverjetno grozno, a resnično! Te trgovine z otroki nihče niti ne poskuša skrivati, z njo se ukvarjajo ljudje v smokingih in denarnicami v rokah, ki odkrito ignorirajo evropsko zakonodajo in izkoriščajo luknje v njej. Evropski parlament je leta 2015 obsodil dajanje maternic v najem oz. nadomestno materinstvo kot obliko zlorabe žensk in ženskega telesa. Zakaj se torej niti eden evropski poslanec ne spregovori in se ne upre zaradi takšnih gnusnih akcij, se sprašujejo na hop.com.hr – in tako se sprašujemo tudi mi na Demokraciji.

Zakaj jih (poslance, op.pr.) plačujemo?

In kar je pri tem najbolj grozno, je vprašanje, kako hitro bodo to trgovino preusmerili na že rojene otroke in očitno ne manjka veliko, ko taka trgovina z otroki ne bo več obravnavana kot kriminalno dejanje in bo vse podrejeno zadovoljevanju bolnih potreb sprevržencev, ki se nad otroki pozneje tudi izživljajo?!

Fuj, Evropa, nekoč si bila zibelka civilizacije, zdaj pa si se spremenila v smetišče izmečkov, ki plačujejo, da te lahko zastrupljajo s svojim smrdljivim zadahom!

Beri TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine