9.9 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

(EKSKLUZIVNO) Več dni pogrešanega Slovenca, ki je pri Vrsarju padel z vodnega skuterja, včeraj našli mrtvega v okolici Poreča

V četrtek, 25. julija je blizu kampa Valkanela v morju izginil 48-letni Boštjan Dolničar. Ta se je v večernih urah z vodnim skuterjem zabaval na morju. Stekla je iskalna akcija, ki pa jo je bila hrvaška policija večkrat prisiljena začasno prekiniti zaradi preveč kalne vode in pozneje zaradi napovedane nevihte. Ugibalo se je, da bi zaradi močnih tokov lahko Dolničarjevo truplo odneslo vse do Italije. Družina je do včeraj čakala v negotovosti. Po naših virih so truplo umrlega le našli v bližini Poreča, kar je približno 10 km stran od kampa Valkanela, kjer je izginil Dolničar. Najdbo pogrešanega je potrdila tudi Puljska policija.

 

Bila je igra, bila je zabava, in nato je bila tragedija. Po štirih dneh iskanja naj bi informacijah, ki jih je pridobila Nova24TV, v bližini Poreča le našli telo umrlega 48-letnega Boštjana Dolničarja, ki je v četrtek izginil v morju med vožnjo z vodnim skuterjem.

Dolničar se je v času nesreče vozil z vodnim skuterjem na katerem je zadaj vlekel še sina. V nesreči, ki je sledila, jo je 11-letnik k sreči odnesel brez poškodb, medtem ko se je za njegovim očetom izgubila vsaka sled.

Velik ljubitelj hitrosti in strasten dvigovalec uteži
Sledila je iskalna akcija, medtem ko je bila družina primorana čakati. Hrvaški policiji pa je pri tem nagajalo tudi vreme. Sprva je bil problem kalno morje, zatem so prišle nevihte. Črne napovedi so kazale, da Dolničarja ne bodo nikoli našli, saj bi njegovo telo lahko močni morski tokovi ponesli vse do Italije.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine