10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

(EKSKLUZIVNO) Sandi Čurin, človek, ki bo podpisan pod Marakeško deklaracijo, ki pomeni veleizdajo slovenskega naroda

»Vodja delegacije Republike Slovenije na konferenci v Marakešu bo državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve (MNZ) mag. Sandi Čurin. Slednji bo potrdil politično zavezanost Slovenije globalnemu dogovoru o migracijah,« so v odgovoru na vprašanje Demokracije zapisali na ministrstvu za zunanje zadeve.

Podpis Sandija Čurina, državnega sekretarja na MNZ, bo torej pod dokumentom, ki pomeni veleizdajo slovenskega naroda (TUKAJ). Pod deklaracijo, ki pomeni beli genocid, iztrebljanje Evropejcev na lastni celini in s tem tudi smrtno obsodbo za slovenski narod, ne bo podpisa predsednika Boruta Pahorja, ne premierja Marjana Šarca, niti ne zunanjega ministra Mira Cerarja, ampak najbrž podpis nič hudega slutečega Sandija Čurina. Toda odločitev je njegova: ali bo podpisal veleizdajo ali ne.

Škodljivemu globalnemu dogovoru o migracijah nasprotuje vse več Evropejcev in vlade vse večjega števila držav napovedujejo, da k dogovoru ne bodo pristopile. Slovenske vlade ni med njimi, čeprav velika večina državljanov Slovenije dogovora ne podpira, Vlada RS trmasto vztraja pri podpori dogovora. Vendar pa predsednik vlade Marjan Šarec in zunanji minister Miro Cerar ne nameravata osebno sodelovati pri potrditvi dogovora prihodnji teden v Marakešu. Namesto njiju bo odšel v Maroko državni sekretar Sandi Ćurin, kar so za Demokracijo potrdili tudi na MZZ:

»Vodja delegacije Republike Slovenije na konferenci v Marakešu bo državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve mag. Sandi Čurin. Slednji bo potrdil politično zavezanost Slovenije globalnemu dogovoru o migracijah.«

Očitno v nasprotju z vladno propagando, ki nam zagotavlja, da gre za pozitiven dogovor, ki bo blagodejno vplival na družbo in svet, predsednik vlade in zunanji minister lastni propagandi ne verjameta. Namesto da bi torej ponosno pripevala svoj podpis pod dogovor in prevzela odgovornost za vse posledice, bosta delegirala nekoga drugega, da podpiše dokument, ki mu večina javnosti nasprotuje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine