2.8 C
Ljubljana
petek, 2 decembra, 2022

(EKSKLUZIVNO) Kako so Škrabec, Frankl in Štefančič praznovali zmago Gibanja Svoboda

Piše: A. J. (Nova24tv)

Fotoaparat je ujel tri stebre leve politične opcije, kako skupaj praznujejo ustoličenje Golobove vlade. Novinarje in privatizatorja. Janez Škrabec je izida letošnjih volitev še posebej vesel, ker bodo “biznisi” tekli kot po maslu.

Peter FranklJanez Škrabec in Marcel Štefančič so se, kot prikazuje fotografija, malo podružili in s kozarčkom rujnega ustoličili novo vlado v eni izmed gostiln, saj jim ta še naprej zagotavlja srečno in bogato prihodnost.

Nekdanji urednik Financ Peter Frankl je sicer do nove vlade rekreativno kritičen, a le toliko, da ne bodo še vrabci na strehi čivkali, da se uklanja Golobu. Kaj pa hoče. Če želi, da bo časnik Finance preživel, in če si želi vsaj še malo novinarske kariere, mora novi vladi ubogljivo kimati.  

Minsk, Moskva, RTV
Ob njem vidimo Marcela Štefančiča, novega slovenskega heroja, ki tako kot ostali v RTV javni hiši misli, da je nedotakljiv.
 Še posebej je vesel, ker jih je “jebeno več” in je argument moči prevladal nad močjo argumentov. V naši državi imajo oblast komunisti in tako mislijo, da bo ostalo tudi naprej.

Tu je še Janez Škrabec, prejemnik odlikovanja nekdanjega ruskega predsednika Dimitrija Medvedjeva. Škrabec je poslovnež Foruma 21, ki je z beloruskim režimom obrnil že več kot 300 milijonov evrov. Od slovenske države pa ravno tako več sto milijonov. Eden osrednjih gospodarskih likov Kučanovega omrežja ima razloge za praznovanje, saj mu bo nova vlada še naprej omogočala državne posle. Za biznisiranje z Rusijo in Belorusijo pa se bo morala nova vlada znova obrniti proti Moskvi in Minsku. Ne dvomimo, da si tega močno želi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine