10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

(EKSKLUZIVNO – FOTO) Objavljamo posestva družine Odlazek, ki jih mediji do sedaj še niso odkrili – praktično cela okolica Ivančne Gorice je njihova!

Nova24TV objavlja ekskluzivne posnetke nepremičnin družine Odlazek na območju Dolenjske. Gre za velika posestva, nekatera so v lasti tajkuna Martina Odlazka, nekatera v lasti njegovega brata Marka Odlazka, nekatera pa je kar prepisal na svoje otroke.

 

Nova24TV se je dokopala do informacij o celemu kupu nepremičnin, ki si jih lastijo člani družine Odlazek in jih do sedaj niso uspeli objaviti nobeni “raziskovalni” mediji v državi.

V občini Ivančna Gorica ima družina Odlazek na stotine hektarjev zemljišč, večina jih je prepisana na sinove tajkuna Martina Odlazka, med lastniki pa je tudi njegov brat Marko Odlazek. Ta ima v lasti kmetijo, veliko okoli 40 hektarjev in se je pred leti na napremičninskih straneh agencij prodajala za neverjetnih milijon evrov, vendar do sedaj, kot smo izvedeli, ni našla novega lastnika, cena pa je do sedaj padla za več kot polovico.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine