6.6 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Drugi mediji ne morejo ignorirati novega rekorda Borisa Tomašiča pri vodenju najdaljše televizijske oddaje

Piše: A. H. (nova24tv.si)

Kljub stalnim poskusom, da nas utišajo, in trudu, da naše delo degradirajo na vse možne načine ali celo ignorirajo – je to zdaj nemogoče. Nova24 ne le, da je dobra, ampak je svetovna – in tega zdaj niti en od levih ali osrednjih medijev ne more zanikati, pa četudi bi si to morda želel.

O velikem dogodku in uspehu Borisa Tomašiča in Nove24 sta sprva pisali le Domovina in STA, naknadno pa tudi Slovenske novice in Metropolitan, saj je novica tako dobra, da je enostavno ne morejo več ignorirati. Bodo ostali ostali tiho?

Nova24 se je zapisala v Guinessovo knjigo rekordov, kar je novica, ki si zasluži pohvalo v vseh medijih. Nenazadnje je to ne le uspeh medijske hiše same, ampak tudi uspeh Slovenije. V idealnem svetu bi temu vsaj nekaj vrstic posvetil vsak medij, vendar ne pri nas. Pri nas se jih namreč še nekaj trudi pogoltniti slino od zavisti, ampak priznali ali ne, voditelj Boris Tomašič in Nova24 sta se zapisala v zgodovino.

Foto: zajem zaslona

Foto: zajem zaslona

“Padel je svetovni rekord! Slovenec vodil najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini,” so zapisali v Metropolitanu.

Ne gre brez provokacij

Tako Domovina, STA pa tudi Slovenske novice so morale priznati uspeh Borisa Tomašiča, ki za medije ni le “eden od Slovencev”, ampak je eden od “trnov v peti” vsem osrednjim in levim medijem, kar tudi pojasni naslovnico v Slovenskih novicah, kjer so zapisali: “Na “Janševi” TV so se pohvalili: ta voditelj ga je podrl, kar je precej patetično, da niti v takih trenutkih, ko ljudje vložijo napor in trud v svoj uspeh, tega ne morejo korektno priznati. Nasprotno, vedno so neke provokacije, zato to s stani osrednjih medijev niti ne preseneča. Bolj bi presenetilo, če bi se vsaj tokrat vedli nepristransko in svoja ideološka prepričanja pustili na strani.

Foto: zajem zaslona

To je tudi razlog, zakaj ostali mediji o tem niso poročali, čeprav stalno predavajo o svoji nepristranskosti in profesionalnosti, pa vendar dejstva so dejstva, in eno je jasno, ne le da je Nova24 dobra, tako je dobra, da je niti ostali ne morejo več ignorirati!

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine