4.8 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Dosmrtni privilegiji zadnjega šefa komunistične partije: Milan Kučan brez dovoljenja parkira kar na parkirišču, ki je rezerviran za Državni zbor RS; uradnega dovoljenja nima!

Zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije Milan Kučan zagotovo spada v tisto peščico Slovencev, ki živijo brezskrbno življenje, medtem ko se številni slovenski upokojenci stežka prebijajo iz dneva v dan. Ne samo, da je Kučan prišel do smešno poceni hiše v Murglah, očitno tudi zastonj parkira na tistih parkirnih mestih, ki so sicer rezervirana za Državni zbor RS. Tam so Novi24TV odgovorili, da Kučanu nikoli niso izdali dovoljenja za parkiranje ali mu izdali parkirno kartico.

 

Glede na to, da si je Milan Kučan pred leti priskrbel dosmrtno plačo predsednika države v višini 80 odstotkov predsedniške plače, smo prepričani, da bi si lahko privoščil plačilo parkirnine za svoj modri twingo. Naključni bralec, ki je opazil, kje je Kučan parkiral, je bil nad tem tako presenečen, da nam je fotografijo poslal v uredništvo. Nova24TV pa je Državni zbor RS že povprašala, če lahko na parkirišču, ki je rezerviran za Državni zbor RS, parkirajo tudi drugi.

Kučan uradno nima dovoljenja za parkiranje!

Nova24TV je Državni zbor RS povprašali, če lahko na parkirišču, ki je rezerviran za Državni zbor RS, parkirajo tudi drugi. Tam so jim odgovorili, da Milan Kučan nima dovoljenja za parkiranje, prav tako mu niso izdali parkirne kartice.

Kučan je že rosno mlad vstopil v komunistično partijo in je vse od takrat blizu oblasti. Kljub temu, da je leta 2002 zaključil z aktivno politiko, velja za botra globoke države. Človek, za katerega osamosvojitev nikoli ni predstavljala intimne opcije, kot predsednik Foruma 21 skupaj s svojimi vplivnimi mrežami tajkunskih prijateljev obvladuje dogajanje v Sloveniji.

Več fotografij TUKAJ!

H. M./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine