0.2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Dokaz, da določeni novinarji RTV Slovenija delujejo z roko v roki z neokomunisti: Kar nacionalka objavi, to SD, SAB in Levica nekritično povzamejo

“Pa kdo vam piše te scenarije, ki so še slabši od turških in mehiških telenovel? Dajte malo manj lagati, ker ste že prav smešni … Kaj se res tako malo cenite, vi novinarji, ki ste še vedno novinarji in ne pisunarji lažnivih in zmontiranih scenarijev?,” se je jezno odzvala ena od uporabnic Twitterja na novo lažnivo novico o verbalnem napadu na Ivana Galeta na protestih v Izoli.

 

Najbolj znani slovenski žvižgač Ivan Gale se je udeležil nezakonitega protivladnega protesta v Izoli. V intervjuju z novinarko RTV Slovenija Sandro Boršič je do njega stopil moški in mu povedal nekaj krepkih na Galetov račun. Pogumna novinarka Boršičeva ni zamudila priložnosti, da je za napad javno v svojem prispevku obtožila skupinico treh ljudi, ki so na sebi imeli majico Podpiram vlado Janeza Janše. Njeno laž je demantiral sam Gale, ki se je kasneje s skupinico podpornikov vlade slikal in pogovarjal.

Socialistični mastodont, naša RTV Slovenija z 2200 zaposlenimi, 120 milijonov letnega proračuna, od tega jim davkoplačevalci namenimo 95 milijonov letno, se igra najbolj umazane in podle lažnive igre. V tem tednu smo že poročali, kako so predsednico Desusa Aleksandro Pivec primerjali z vodno podgano – sicer ne besedno, je pa bil posnetek vodne podgane (nutrije) med samim prispevkom dovolj zgovoren, kaj želijo sporočiti. Tokrat pa so obtožili popolnoma nedolžno skupinico moških samo zato, ker so si upali izraziti podporo vladi. Svoj lažnivi gnev ni zamudila niti nacionalna primadona in specialistka za solato Eugenija Carl, ki je med drugim zapisala “napad  na enega novinarja je napad na vse novinarje tega sveta. Je napad na medijsko  svobodo in s tem na demokracijo.”

Več si lahko preberete in fotografije ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine