3.8 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Čudaško! Šarčeva vlada bo očitno uničila uspešne podjetnike, območna obrtno-podjetniška zbornica Murska Sobota pa ga vabi na prireditev kot slavnostnega govornika?

Da je novi premier Marjan Šarec postal cokla razvoja, še preden je bila sploh izvoljena njegova vlada, je bilo jasno že zdavnaj. Medtem ko so vidni člani Levice prevzeli najbolj umazano delo, saj javno napadajo uspešne podjetnike, si Šarec lepo po pilatovsko umiva roke. Očitno mu na nek način ustreza, da se je distanciral od Levice, ki mu očita imenovanje Damirja Črnčeca za državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade.

 

Zagotovo je jasno samo nekaj: Šarec s svojimi argumenti ni pomiril podjetnikov, pač pa se že pojavljajo tendence, da bi nekatera uspešna slovenska podjetja svoje sedeže preselila v tujino, kar bi zagotovo osiromašilo slovensko gospodarstvo, prav tako bi verjetno narasla tudi brezposelnost. A za to niso krivi podjetniki, pač pa pogoltni socialisti, ki bi radi z davčnimi bremeni povsem oželi tiste, ki jih smatrajo za »kapitaliste«.

Zato pa je toliko manj razumljivo, da se Šarec že pojavlja kot govornik na prireditvah, ki jih organizirajo podjetniki. Po družabnih omrežjih že kroži letak, ki vabi na prireditev ob 50-letnici ustanovitve območne obrtno-podjetniške zbornice v Murski Soboti. Prireditev je napovedana za petek, 28. Septembra, kot glavni govornik pa je predviden – Marjan Šarec.

Sedaj se lahko vprašamo, kaj bo slovenski premier, ki je na oblast prišel preko volilnih mahinacij, lahko povedal podjetnikom? Da jih bo davčno privil?

Zadnje novice

Sorodne vsebine