7.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Butale Karla Erjavca: Razglasiti želi, da neustavno ravna vlada, v kateri ima stranka, katere predsednik je, ministra!? Hkrati posredno kritizira donedavnega DeSUS-ovega ministra za zdravje Tomaža Gantarja!

Besedilo konstruktivne nezupnice, ki so jo spisali v levi opozicijski koaliciji KUL, oziroma Burek koaliciji, kaže, da bi predsednik DeSUS Karl Erjavec Slovenijo želel spremeniti dobesedno v prave Butale.

DeSUS ima v vladi še vedno ministra za kmetijstvo dr. Jožeta Podgorška. In Erjavec, ki je menda končal študij prava, vladi očita, da ravna neustavno. Hkrati pišejo, da se vlada, v kateri je imel DeSUS ministra za zdravje, ni znala spopasti z epidemijo koronavirua, pri čemer “pozabljajo”, da je bil tudi minister za zdravje ravno iz vrst stranke DeSUS.

Seveda gre za Tomaža Gantarja, ki je pred novim letom odstopil s funkcije ministra za zdravje. S tem Erjavec posredno kritizira Gantarja in poslance DeSUS, ki so konstruktivno podpirali to vlado, ki je v času korona krize veliko naredila za vse sloje slovenske družbe, še posebej pa za upokojence.

No, v tem času pa je Erjavec lepo dobival ministrsko nadomestilo in se sončil na svojem vikendu na Hrvaškem…

Besedilo konstruktivne nezaupnice in vse zapisane neumnosti in neutemeljene obtožbe lahko preberete na spodnji povezavi:

konstruktivna nezaupnica 15jan2021

Vir: https://skandal24.si/

Zadnje novice

Sorodne vsebine