10.4 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Buren odziv na zapis Tanje Fajon na Twitterju: “Spelji se iz Bruslja, ker si naredila Slovencem in Sloveniji ogromno škode. Ogabna prodana mrha.”

“Kaj naj napišem in rečem. Spelji se iz Bruslja, ker si naredila Slovencem in Sloveniji ogromno škode,” je samo eden od odzivov na družbenih omrežjih na tvit evroposlanke Tanje Fajon.

Tanja Fajon je najprej na družbenem omrežju Twitter o podpori EPP Viktorju Orbanu zapisala: “In kaj si lahko mislimo ob tej odločitvi? Žalostno, da bo proevropska politična sila še naprej podpirala Orbanovo politiko nestrpnosti in zastraševanja.”

Odgovoril ji je predsednik SDS Janez Janša: “Da oboževalci diktatorjev in zločincev še ne obvladujete cele EU in da bo odpor proti vašemu posiljevanju s kulturnim marxizmom vsak dan močnejši.”

Nato je Tanja Fajon zapisala: “Nesramni ste. Žalite in ustrahujete ljudi. Za vse vedno krivite druge! Na koncu boste (spet) jokali pri svojem kolegu “diktatorju” Orbanu, katerega klo(v)n počasi postajate.”

Odziv na družbenih omrežjih je bil buren. Nekaj jih objavljamo (nelektoriranih).

Lara Ugovšek: “Ogabna prodana mrha.”

Lidija Eržen: “Kaj naj napišem in rečem. Spelji se iz Bruslja, ker si naredila Slovencem in Sloveniji ogromno škode. Si pa tako prepričana vase, da si že kar bolana.Počisti pred svojim pragom poštene Slovenske državljane pusti pri miru. Pokvarjenka.”

Boris Krajnc: “Fajončka bo prišel čas ko bomo poplačali tudi za nazaj.Želim tebi in tvojim odraslim oslom da potujete v eno smer in to je Sirijo ,da se boste dol dali koliko vam je volja in smrada.”

Ludvik Drešček: “Gnoj od gnoja”

Anton Krajnc: “Ce jo pogledas v oci, takoj spoznas da je hudobna. Taksen izraz imajo vsi komunisti. Poglejte Zidana. Tudi on gleda kot zaboden vol.”

Karolinak: “Nesramna ste vi @tfajon podpirate migrante čeprav je večina naroda proti! Pa veste zakaj? Ker imate od tega korist, ker vam padajo cekini v žep od #Soros #Sramota @JJansaSDS bi meje takoj zaprl, ker mu slovenski narod pomeni vse! Vam je pa vseeno za nas! #SamoPovem

Tine Ribič: “Tako nizko pa človek težko pade. Človeka, ki se ravna po volji ljudstva razglasiti za diktatorja in dvakratnega predsednika vlade RS in osamosvojitvenega heroja oklicati za klovna. Saj vemo, da za vas Slovenija ni najintimnejša opcija, ampak to je pa zares podlo.”

Vika Pika: “Nesramni so tisti, ki nam vsiljujejo v EU tujerodna ljudstva, ki sonezdružljiva z našimiverskimi in kulturnimi vrednotami.”

Tomaž Kavčič: “Je dejala feministična, malo preveč porjavela klovnesa, ki je ogledalo izjemno butastih slovenskih volivcev.Evropejci počasi prihajajo k pameti,podalpski partizani pa še kar pišejo po hribih Tito,v parlament pa pripeljejo ultraleve fene podpovprečno inteligentnega šoferja Madure.”

Henrik Homšak: “Mene je pa strah takih kot ste vi. A vi pa lahko žalite s tako karikaturo?”

Marko Draxler: “Fajonka pazi se izrecenih besed, lahko se ti vrnejo…., smrt komunizmu in svoboda narodov!!! Tvoji vzorniki so Fajonka pobijali ljudi…., Evropa brez priseljencev in muslimanov je prava Evropa in tako bo!!!”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine