18.5 C
Ljubljana
petek, 24 marca, 2023

Bucko Vasev tokrat o Srebrenici! Vzel sliko mlajšega Dragića in Janši očital zanikanje zločina v Srebrenici!

Piše: Luka Perš (Nova24tv)

Kdor uživa v provokacijah, pač uživa. To je ponovno uspelo novinarju MMC RTV Slovenija Borisu Vasevu.

Pravi športni navijači so športno priznali poraz in že bodrijo slovensko košarkarsko reprezentanco v tekmi za tretje mesto proti Avstraliji. O prvi kolajni v košarki na OI se bo odločalo v soboto od 13. ure naprej.

V času košarkarskega turnirja so se rodili buckoti, ki so s svojimi izjavami povzročali zgražanje dela slovenske javnosti. Pri tem so blesteli Darijan Košir, Jernej Štromajer, Uroš Esih in Boris Vasev. Prav zadnji je briljiral z najbolj bedastimi levičarskimi “domislicami”. Od Dončića je zahteval, naj odpove nastopanje za svojo domovino, ker je bil njegov oče izbrisan. A mlademu slovenskemu reprezentantu to ne pade na misel, saj na vsakem koraku izraža ljubezen do Slovenije.

Vasev grdo izkoristil obraz Dragića in komentiral Srebrenico

Boris Vasev si je privoščil še eno popolnoma neokusno šalo. Objavil je sliko košarkarskega reprezentanta Zorana Dragića in pripisal naslednji komentar: “”Kaaaj? Sprejel sem priznanje od politika, ki poziva k razpadu Bosne in zanika genocid v Srebrenici???” je zapisal Vasev in namigoval na predsednika vlade Janeza Janšo. Slovenski premier je tranzicijski politični, medijski in gospodarski pol razjezil z izjavo, da je za pokol v Srebrenici kriva ideologija boja JLA.

A Janševo izjavo že od takrat interpretirajo, kot da je zanikal Srebrenico. Enako so sedanjo vlado obtoževali, da je v Bruselj pošiljala dokumente o Bosni in Hercegovini. A resnico o tem je razkril slovenski diplomat v BiH Valentin Inzko v Odmevih. Ta je razkril, da so omenjeni dokument sestavili v balkanskem oddelku CIA.

Zato je še eno pametovanje Vaseva o BiH in njeni tragični preteklosti popolnoma neprimerno ter zunaj konteksta ob igrah slovenske košarke. Ja, tudi na desnici kdo ustreli kozla, a tokrat je Vasev s svojimi bedastimi intelektualističnimi levičarskimi tviti v vodstvu brez konkurence.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine