12.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 septembra, 2022

Javni uslužbenec na RTV Slovenija Matej Šurc še naprej ljudi zmerja s klerofašisti! Bo vodstvo RTV Slovenija ukrepalo ali se bo podredilo diktatu kulturnih marksistov?

Nedavno smo poročali, kako si je Matej Šurc, eden glavnih iniciatorjev razvpite peticije proti cenzuri, privoščil nestrpne izpade prek nacionalnega radia, nato pa še zlorabljal službeno elektronsko pošto za širjenje svoje skrajne levičarske agende pod parolo »Smrt fašizmu, svoboda narodu«. O tem smo sicer poročali TUKAJ, o odzivih pa si lahko preberete TUKAJ

 

Očitno pa ga aroganca še ni minila, saj se je danes Iva Pavlin Žurman, ki je protestirala proti njegovemu ravnanju, spet oglasila in sporočila, da ji je Matej Šurc poslal naslednje sporočilo: Iva Pavlin Žurman! Zaradi vaših odzivov se je poslušanost oddaje Labirinti sveta z dne, 11. 8. izjemno povečala. Seveda se ne bom zahvalil, mi je pa toplo pri srcu. Boste to posredovali propagandistom klerofašizma. Matej Šurc (Poslano z mobilnega telefona Huawei) 

Pavlin Žurmanova je zato odgovornim na RTVS, varuhinji človekovih pravic Vlasti Nussdorfer, članom Društva novinarjev Slovenije ter Združenja novinarjev in publicistov poslala pismo z naslednjo vsebino:

Spoštovani!

Še vedno ne morem pozabiti grozljivega odgovora novinarja javne RTVSLO Mateja Šurca na moj protest, ker je javnost hujskal proti tistim, ki nismo volili t. i. levice, kar po njegovo pomeni, da smo klerofašisti oz. zlo, ki ga je treba … ( Labirinti sveta,10.8.2018).  

Njegov pozdrav Smrt fašizmu (v pismu), ki mi ga je namenil, ker sem odreagirala na njegove sovražne laži in stigme, kaže, da me je on(!) prepoznal kot fašistko, ker sem opozorila na nedopustno etiketiranje drugače mislečih na javni RTV) in si zato zaslužim smrt?! 

O mojih dejanjih je veliko napisanega na spletu.

Je M. Šurc novinar ali agitator, saj obsoja nepreverjeno in celo v javnem mediju ter na način, ki je značilnost totalitarizmov!

Iz statuta DNS: Etične in poklicne norme novinarskega poklica določa Kodeks novinarjev Slovenije Spoštovanje določb in duha kodeksa je poklicna dolžnost novinarja in temelj za ukrepanje DNS v primerih, ko je treba zaščiti novinarja in njegov poklic. 

Kaj pa zaščita dostojanstva državljanov – volivcev? 

O obsodbi vseh totalitarizmov smo si prizadevali leta 2015 člani Gibanja 13. maj – danes Domoljubni – Slovenski Tigr (13. maja 1941 je padla prva slovenska žrtev proti okupatorju(!), vojaški vodja takratnega Tigra Danilo Zelen).

Julija 2015 smo Peticijo o obsodbi vseh totalitarizmov v Državnem zboru posredovali vsem poslanskim skupinam in predstavnikom državnega vodstva. Z našo pobudo na žalost nismo uspeli. Posledice NE-obsodbe totalitarizmov v DZ (predstavniki ljudstva) lahko opazimo vsakodnevno! (dodajam)

http://www.publishwall.si/gibanje13maj/post/127164/peticija-za-potrditev-resolucije-o-evropski-zavesti-in-totalitarizmu-v-drzavnem-zboru 

http://www.publishwall.si/gibanje13maj/post/136760/poslanci-obsodite-totalitarizme-zdaj-

Iva Pavlin Žurman

Glede na vse pa je povsem očitno, da če bi moral kdo zapustiti RTV, je to Šurc, ne pa dr. Jože Možina, ki ga poskušajo aktivisti novodobne jogurtne revolucije odstraniti z nacionalne televizije.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine