11.5 C
Ljubljana
nedelja, 29 maja, 2022

Bo v četrtek spet na vrsti nasilje? Organizator protestov Jaša Jenull pravi…

Piše: e-Maribor.si

Kot kaže se politkolesarji še niso nakolesarili in nameravajo še naprej nergati in priljubljeni slovenski šport združevati s političnim aktivizmom.

Za praznik, 27. aprila nameravajo zasesti prestolnico, pa čeprav so protesti dovoljeni le do 100 ljudi. Znani levičarski aktivist, bolj znan kot sinček državnega tožilca Jaša Jenull, v svojem gnevu vabi na proteste. Za kazni, pa mu očitno ni potrebno skrbeti, saj jih bo verjetno plačal očka, razen če ne bodo čudežno izginile.

Grožnje z nasiljem se povečujejo. Zadnja je bila na našem portalu objavljena včeraj in je bila namenjena Janševi ženi Urški Bačovnik Janša, ter portalu Demokracija. Šlo je za pismo z grožnjami kot so “klanje”, “sekanje glav” in podobno. Vse kar se je v tem tednu naredilo dobrega je to, da so Avstrjici zaprli narkobosa – Anisa Ličine, ki ne bo mogel več usmerjati nasilnih huliganov.

Vir: Facebook

Ustrahovanje in sovraštvo nikakor ne smeta in ne moreta biti definiciji uspeha levičarskih huliganov, ki se bodo v torek, ob precej hladnem dnevu odpravili zganjati neumnosti in delati škodo. Nas je za mir v Sloveniji lahko strah?

 

Sorodne vsebine