2.3 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Bo novinarka Dnevnika upala sprejeti izziv poslanca SMC Gregorja Periča?

Novinarka Dnevnika Polona Jamnik je poslanca SMC Gregorja Periča obtožila, da je bil v preteklosti član podmladka SDS – Slovenske demokratske mladine. “Gospe Poloni Jamnik v objavi na Dnevniku ponujam izziv. Če predloži dokaz, da sem bil član Slovenske demokratske mladine, namenim 1000€ dobrodelni organizaciji po njenem izboru. V nasprotnem enak znesek nameni ga. Jamnik varni hiši v Slovenski Istri,” pa ji je odgovoril poslanec Perič.

 

Poslanci Stranke modernega centra so pod stalnim pritiskom osrednjih medijev, najbolj seveda tistih, ki navijajo za razpad trenutne vladne garniture. Ali je to pravi pristop, ob pogoju, da bi jih levica rada pridobila na svojo stran, so si mnenja deljena. Toda to jih ne odvrača, da bi poskušali. V zadnjem članku je novinarka Polona Jamnik poslanca SMC Gregorja Periča obtožila kar članstva v SDS, konkretno v njenem podmladku – Slovenski demokratski mladini.

Poslanec Perič ne skriva, da mu sedanja vlada ugaja in se v njej počuti udobno. Velikokrat je javno povedal, da se v tej vladi dela in izpolnjuje zaveze koalicijskih partnerjev. Zaradi naštetega so Periču pred njegovo domačo hišo postavili tablo z napisom Heroj ali izdajalec. Ker je poslanec iz Obale po novem soočen z očitkom, da je bil nekoč član SDS, je novinarki Dnevnika postavil zanimiv izziv z dobrodelnim prispevkom.

 

Bo novinarka upala sprejeti izziv poslanca?

Gregor Perič je novinarki Dnevnika Poloni Jamnik rok postavil do petka, 15. januarja 2021, če mu dokaže, da je bil res član SDS. Enako je zahteval od družbe Dnevnik, v nasprotnem primeru pričakuje, da se bodo sami pridružili prisilni dobrodelni akciji. Perič je izbral interesanten datum, ko bo koalicija KUL pod vodstvom Karla Erjavca vložila dolgo pričakovano konstruktivno nezaupnico.

Foto: STA/Demokracija

Luka Perš

Zadnje novice

Sorodne vsebine