23.9 C
Ljubljana
torek, 16 julija, 2024

Bizarno revolucionarno koketiranje na Instagramu med Golobom in Gabrovo

Piše: Andrej Žitnik (Nova24tv.si)

Robert Golob in Tina Gaber sta simbol moralnega razkroja tkanine slovenske družbe. Starajoči se in poročeni predsednik vlade z mlado starleto, ki je v preteklosti promovirala lažne kriptovalute. Sta pa v kratkem času, odkar je bilo njuno razmerje javno razodeto (in podložno požegnano s strani večinskih medijev), poskrbela za obilo zabave med — vse revnejšimi — državljani. Tokrat ji je Golob čestital na njenem Instagramu za revolucionarni nagovor, kot da je še zaljubljeni najstnik, ki si ogleduje profil svoje ljubezni.

Tina je na svojem influencerskem Instagramu, ki spominja na stran kakšne globoko razmišljujoče 13-letnice, zapisala: “Pred mnogimi leti so se naše babice in dedki borili za svobodo in mir. Na današnji dan so slavili zmago, za katero so mnogi dali tudi življenja. Zato si za rojstni dan želim, da bi znali cenit kar nam je dano in bi se imeli res radi. Res, res radi!”

Najstnici po srcu Tini, je odpisal premier Robert Golob rekoč: “Zelo lepo napisano!”

Ljubezenski dialog je zvenel približno tako pristno kot poljub Michaela Jacksona in Lise-Marie Priestly na MTV-jevih glasbenih nagradah. Kar močno diši po tem, da si pišeta dve PR ekipi, ki bi radi sanirali neodpustljivo napako, ko sta Robert Golob in Tina Gaber 27. aprila šla dopustovat na Sicilijo, namesto, da bi šla častit mučenike komunistične revolucije, ki so na tisti dan ustanovili anti-imperialistično fronto proti zahodnim kapitalistom. Še prej je Golob obljubil, da ne bodo obljubljali in počivali, temveč le še kazali rezultate njihovega trdega dela.

Instagram korespondenca med Tino Gaber in Robertom Golobom.

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine