22.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 15 aprila, 2024

Bizarno! Ko se novinar Andrej Bedek v napadih na SDS sklicuje na Andreja Bedka, se pravi, sam nase!

»Kot poroča Vestnik, so kriminalisti po neuradnih, a zanesljivih informacijah obe preiskavi opravili zaradi suma storitve kaznivega dejanja po 176. členu kazenskega zakonika (KZ).«

To je bilo v zvezi z domnevnim kandidatom SDS na Goričkem Stankom Reckom (kasneje se je izkazalo, da je samo evidentirani, ne pa tudi potrjeni kandidat, in da je od kandidature že prej odstopil) zapisano v Večeru. Časnik štajerske prestolnice se je torej skliceval na Vestnik.

Članek v Vestniku. (Slika: PrintScreen/Vestnik)

Če pustimo ob strani, da je lastnik Večera hkrati tudi lastnik Vestnika, in bi lahko zapisali, da se sklicuje sam na sebe, je zadeva še bolj bizarna. O zadevi je za Večer v članku z naslovom Otroška pornografija: V SDS odgovarjajo glede preiskave poročal Andrej Bedek, ki se je skliceval na Vestnik. A glej ga zlomka, tudi članek v Vestniku z naslovom Kriminalisti preiskujejo kandidata SDS za poslanca je napisal Andrej Bedek.

Članek v Večeru. (Slika: PrintScreen(Večer)

Torej, novinar Bedek se je skliceval na novinarja Andreja Bedka, novinar Bedek je citiral Bedka, novinar Bedek je poročal, kar je poročal Bedek. Bizarno.

O zadevi smo poročali TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine