14.3 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Bandelli izgubil stavo, a plačal pa ne bi?

Piše: C. R.

Marko Bandelli bi moral zaradi izgubljene stave plačati 1000 evrov?

Marko Bandelli in stranka SAB sta politično mrtva. Volivci so nesojene šale in neokusne nebuloze Bandellija nagradili z izhodom iz parlamenta.

Bandeli izgubil stavo, a plačal ne bo?

“Imam 11 let staro Ford Kugo, nič ne dam na material, ker v življenju napram pomembnim stvarem (zdravje, medosebni odnosi, spoštovanje, prijateljstvo) šteje bore malo, a dobil sem stavo. Marko Bandelli  bo nakazal tisočaka dobrodelni organizaciji, ker je SAB izpadla iz DZ,”  je na twitterju zapisal poslanec Dejan Kaloh, po tem, ko sta se stavila z nekdanjim poslancem Markom Bandellijem, kateri je trdil, da njegova stranka SAB ne bo izpadla iz parlamenta.

A glej ga zlomka. Marko Bandelli je očitno pozabil na stavo in denarja (seveda) ni nakazal nobeni dobrodelni organizaciji. No očitno mora prej poskrbeti za svoje luksuzne avtomobile v garaži in čeber tople vode.  Tako se je na neizpolnjeno stavo odzval Kaloh: “Sporočam samo, da Marko Bandelli niti 3 tedne po volitah ni izpolnil svoje moralne obveznosti iz najine stave. Javno sva namreč stavila, da če SAB izpade iz DZ, bo podaril v dobrodelne namene 1000 evrov. Ali pa obratno. Je Bandelli lažnivec/moralno pokvarjena oseba?

Na Kalohov tvit  se je v svojem stilu odzval še Bandelli, ki je zapisal: Nesramnež Kaloh. “Pokvarjen” reči nekomu drugemu. Mi smo delali v duhu, da se znebimo te škodljive vlade. Šlo je za referendum proti Janši in uspel je. Sedaj se združujemo vsi v Gibanje svoboda, bomo del koalicije in imeli ministrstvo, tako da tvoje stave ne priznavam. To je vse.”

Kaloh je zatem Marku vrnil tvit z besedami: “Marko skače, Marko pade,… karma obstaja tudi v političnem življenju. Tako si zaradi nemarnega ravnanja odletel kot minister, tako je SAB zaradi škodljivega ravnanja odletela iz DZ. Ne moreš več kot jesti, in ne moreš več kot piti. A naj ti ta lažnivi tisočak tekne.”

Seveda, humanitarna organizacija Bandellijevega denarja ne bo videla. Sedaj mora očitno varčevati, kajti moral bo poiskati službo, kjer bo dejansko delal. Sramotni rezultat stranke SAB, katero je volilo, le 31.177 ljudi, oziroma samo 2.61%, pa ni le poraz, ampak prava katastrofa, ki pelje stranko in Marka le še na smetišče?

Vir: E-Maribor

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine