0.3 C
Ljubljana
četrtek, 30 novembra, 2023

Avtor knjig o volilnih prevarah Foruma Sao Paulo: Levica goljufa in se povezuje z organiziranim kriminalom

Piše: Nova24tv.si

“Ne le, da goljufajo in imajo povezave z organiziranim kriminalom, ampak izvajajo tudi program družbenega inženiringa, s katerim želijo uničiti judovsko-krščanske vrednote s pomočjo kulturnega marksizma. Lahko bi temu rekli tudi progresivizem. V ZDA bi temu rekli woke ideologija. Gre za relativizem in ta doktrina je proti družini, za splav, razgradnjo institucij, ideologijo spola,” je v zvezi z delovanjem levice izpostavil venezuelski disident in avtor knjižnih uspešnic o volilnih prevarah Alejandro Peña Esclusa. Opozoril je, da ljudje napačno verjamejo, da so te ideologije posledica modernizma. Ne dogaja se namreč spontano, ampak organizirano.

Alejandro Peña Esclusa se je pričel maja 1995 boriti proti Forumu São Paulo in Hugu Chavezu. “To je bil čas, ko se je Chavez pridružil Forumu São Paulo in zame je bil to znak, da bo šlo vse v moji državi narobe. Kajti od te točke bo imel vso pomoč latinskoameriške levice. Denar, nasvete, poznanstva, s katerimi bo postal predsednik Venezuele. To je leta 1998 tudi postal”, je pojasnil in dodal, da je ta od tedaj uporabljal bogastvo njegove države, predvsem denar iz naftne industrije, za financiranje celotne levice v Latinski Ameriki. Ker se mu to ni zdelo prav, je na to začel tudi javno opozarjati.

Ker je javno opozarjal na nevarnost, je končal v zaporu
Peña Esclusa pravi, da so na žalost ljudje hoteli spremembo, a ta ni vedno dobra. “Ljudje so glasovali zanj. To so bile prve volitve, ki jih je dobil pošteno, kajti kasneje je ves čas zmagoval s prevaro. Začel je uničevati mojo državo in izvažati njegovo komunistično revolucijo v druge države Latinske Amerike.” Pravi, da je tedaj pričel pisati o Forumu São Paulo in potovati po vsej Latinski Ameriki, da bi posvaril tudi druge države pred to nevarnostjo. “Zaradi tega sem bil zaprt, preganjan in izgnan. A še vedno menim, da so bila moja dejanja pravilna, ker je nujno posvariti, ne le Venezuelce, ki že živijo to tragedijo, pač pa tudi druge države, naj ne dopustijo enake grozljive izkušnje.”

Na vprašanje, kako je mogoče, da je Forum São Paulo sprožil val kulturnega marksizma, je pojasnil, da je šlo za načrt, prevaro. Ne zgolj za volilno, pač pa tudi vsebinsko prevaro. Člani foruma so namreč po njegovih besedah obljubili, da bodo zagotovili bogastvo, zaposlitve, storitve. Napadli so obstoječi sistem, dejali, da je vse narobe, čeprav to velikokrat ni bilo res. “Ljudje dejansko niso volili zanje, volili so za spremembe. Želeli so na volitvah kaznovati prejšnje vlade, ki so bile morda koruptivne ali niso reševale težav ljudi. A ko so enkrat prišli na oblast, so uničili vse.” To pa se ne dogaja le v Venezueli, ampak tudi Kolumbiji, Čilu, Boliviji. Proces je povsod enak,” pravi, torej potem, ko jih ljudje ne želijo več na oblasti, to dosežejo s pomočjo prirejanja volitev. “Problem je, ker so razvili zelo zapleteno obliko prevare s tremi stebri, ki pred 30 leti niso obstajali”, poudarja.

Oni ne oropajo majhnih mest ali hiš, pač pa cele države
Kot navaja Peña Esclusa, prvi steber predstavljajo elektronske volitve. “30 let nazaj volitve niso potekale s pomočjo elektronskih naprav. Ponekod, kot v Sloveniji in Kolumbiji, glasovanje ni elektronsko, je pa zato elektronsko štetje,” je pojasnil in dodal, da drugi steber predstavljajo družbena omrežja, ki prav tako pred 30 leti niso obstajala. Ta omrežja množično uporabljajo, da bi volivcem pokazali lažno sliko dogajanja. “Tam ustvarjajo lažno občutje, da bodo nekateri kandidati zagotovo zmagali, a gre le za družbeni inženiring”, poudarja. Tretji steber pa predstavlja množično financiranje organiziranih kriminalnih združb vključujoč trgovino z drogami. Peña Esclusa opozarja, da je skupek teh stebrov zelo nevaren za naše države. Mnogi predsedniki latinskoameriških držav so namreč zmagali s pomočjo volilne prevare.

“Ta moderna napredna prevara je bila razvita v moji državi Venezueli, zato sem strokovnjak, ker sem to doživel.” Kot je povedal, je bila prvič uporabljena na volitvah leta 2004, ko so imeli referendum o odpoklicu predsednika, kjer so Venezuelci odločali, ali  bo Chavez še naprej predsednik. Chavez je na tistih volitvah ukradel 2 milijona glasov in razglasil zmago. “Kraja mu je uspela s pomočjo elektronskih naprav in elektronskega štetja glasov. Ta prevara je bila izvožena v Bolivijo, kjer je Evo Morales zagrešil volilno prevaro leta 2019.” Ta metoda se po njegovih besedah sedaj izvaža v Afriko, na Filipine. “Je nekaj novega, nekaj zelo učinkovitega, to je tudi velik posel, kajti oni nato ne oropajo majhnih mest ali hiš, pač pa cele države.” 

Latinska Amerika je laboratorij, kjer levica izvaja nove eksperimente, ki jih nato izvaža
Peña Esclusa je pojasnil, zakaj je pomembno, da se tudi Evropejci zanimajo za metode levice v Latinski Ameriki. “Za to je en razlog. Ker je levica združena povsod, usklajeni so povsod, mednarodno. To so vedno počeli. S prvo, drugo, tretjo in četrto Komunistično internacionalo, ki jo je ustanovil Trocki.” Komunizem je po njegovih besedah mednaroden, zato se pogovarjajo, se srečujejo, si izmenjujejo pristope in strategije. Čeprav evropska levica ne govori o svojih načrtih, kot to počnejo levičarji v Latinski Ameriki, pa razmišljajo enako. “Če preučujete, poslušate, opazujete latinskoameriško levico, boste najbrž razumeli program ameriške in evropske levice. Reciva, da je Latinska Amerika laboratorij, kjer levica izvaja nove eksperimente, ki jih nato izvaža. Sprememba, ki smo jo mi doživeli, kjer se demokracija spremeni v tiranijo, se lahko zgodi drugod,” je prepričan.

S pomočjo kulturnega marksizma želijo uničiti judovsko-krščanske vrednote
Levica po njegovih besedah ne le, da goljufa in je povezana z organiziranim kriminalom, še posebej s trgovino z drogami, ampak izvaja tudi program družbenega inženiringa, s katerim želijo uničiti judovsko-krščanske vrednote s pomočjo kulturnega marksizma. Temu bi lahko rekli progresivizem, v ZDA pa woke ideologija. Gre namreč za isto stvar. “Gre za relativizem in ta doktrina je proti družini, za splav, razgradnjo institucij, za ideologijo spola. Ljudje napačno verjamejo, da so te ideologije posledica modernizma. Pravijo, da smo v novi dobi, da je to spontano. A v resnici je to organiziran načrt, ki ga je napisal in domislil ustanovitelj italijanske Komunistične partije Antonio Gramsci. Nato so ga uresničili pripadniki Frankfurtske šole.” Poudarja, da gre za tri generacije psihologov, filozofov, psihiatrov, muzikologov, ki so zasnovali in napisali ogromno knjig, opravili ogromno dela, šli na univerze v ZDA. “Infiltrirali so se v univerze, da bi mladim ljudem vcepili idejo relativizma, da ni dobrega in slabega, da je vse relativno. Tam so se igrali svoje igrice, svoj družbeni inženiring. Zato imate takšno stanje v ZDA, Evropi in Latinski Ameriki, ko ljudje govorijo, da vaš spol ni odvisen od narave, ampak, da se sami odločate, kaj ste. Ali ko ustvarjajo nove kategorije razrednega boja. Ženske proti moškim, heteroseksualci proti homoseksualcem, belci proti črncem ali človek proti podnebju, kar se odraža v podnebni histeriji.” Peña Esclusa poudarja, da to postopoma uničuje ideje, koncepte, strukturo družbe, in samo v takšnem ozračju lahko levica uniči vse institucije. Ker je vse dovoljeno.

V nadaljevanju je spomnil, da sta Rusija in Fidel Castro želela prevzeti oblast z nasiljem. Povsod so tako ustanavljali gverilske skupine. V vsaki državi Latinske Amerike je bila proruska, prokomunistična, prokubanska oborožena nasilna gverilska skupina. A nasilje ni delovalo, kot ni delovalo v Evropi. Berlinski zid v Evropi je namreč padel, ker represija ne deluje. Deluje le kratkoročno, nekaj let, nato pa ljudje hočejo svobodo in se uprejo represiji in nasilju. Gramsci je to po njegovih besedah videl in zatrdil, da je napaka ruske revolucije, da se zanaša na nasilje. “Mora namreč obstajati druga pot za zmago komunizma in to mora biti nadzor nad idejami, kulturo. Infiltrirajmo se torej v univerze, komunikacijska omrežja, medije, umetnost, glasbo, slikarstvo, literaturo in tako prepričajmo ljudi v določene ideje. Ko jih bomo prepričali, bomo prevzeli oblast, ne da bi izstrelili naboj, je menil Gramsci. Pripadniki frankfurtske šole (AdornoMarcuse, Fromm…) so razvili to idejo na vsakem področju človeškega znanja.” Tako so napisali na tisoče knjig in ljudem oprali možgane. Tako je nastala rock glasba, gibanje hipijev, festival Woodstock v podporo drogam, protesti proti vojni v Vietnamu, ki so se sprevrgli v proteste proti ZDA. “Vse to je družbeni inženiring,” je jasen Peña Esclusa.

Foto: Nova24TV

Če se po besedah pisatelja zgodovinsko analizira te procese in analizira dogajanje v Latinski Ameriki, je mogoče videli prihodnost Evrope. Levica v drugih delih sveta bo namreč storila v prihodnosti isto, kot dela levica v Latinski Ameriki danes. Meni, da je treba razumeti, kaj se dogaja, da se je mogoče boriti proti temu. Po državah po njegovem potrebujemo gibanja dobro osveščenih državljanov, ki bodo lahko razpravljali z levico, se borili za svoje vrednote, branili krščansko civilizacijo in kulturo in branili volilni proces pred prevarami. Volilna prevara se namreč izvaža povsod po svetu. Meni, da je boljšo fizično glasovanje in ročno štetje glasov. V visoko tehnoloških državah, kot je Nemčija, je denimo elektronsko glasovanje strogo prepovedano. Vedo namreč, da se lahko program zlorabi, vdre v program tako kot vdrejo v vaš bančni račun. “Razlika je, da volitve odločajo o prihodnosti cele države. Ni dovolj le glasovati na volitvah, potrebujemo ljudi, ki razumejo razmere: obe moji knjigi Kulturna vojna in Volilne prevare sta priročnika za razumevanje prevar kot tudi za zavedanje, kako poraziti napad družbenega inženiringa na identiteto naših držav.”

Na vprašanje, kako se lahko to izvaža, je pojasnil, da je temu delno tudi zato, ker ljudje ne vedo, kaj se dogaja. Ljudje so namreč bolj zaskrbljeni za svoje službe, preživetje in svoje okolje. “Velikokrat se jim zdi, da se te stvari dogajajo nekje drugje in da se ne morejo zgoditi tu. Takšno razmišljanje je napačno, saj je ta prevara izvozni produkt.” Povedal je, da je dal svojo knjigo o volilnih prevarah v branje enemu glavnih voditeljev opozicije v Angoli. Adalberto Costa Júnior je po branju njegove knjige povedal, da ta knjiga pojasni, kako so goljufali na volitvah v Angoli. “Gre za enak scenarij, ki ga ponavljajo povsod,” poudarja.

V ZDA in Evropi so šli v bolj načrtno uničevanje vrednot
Ker je marsikomu verjetno zdi zanimivo, kako se je lahko marksizem tako razširil po krščanski celini, je pojasnil, da je tako, ker so bili na volitvah izvoljeni voditelji, ki so trdili, da niso marksisti. To velja za Chaveza kot tudi za Gustava Petra v Kolumbiji in Lulo da Silvo v Braziliji. “Oni samo napadajo obstoječi sistem in trdijo, da so oni rešitev.” Nicolas Maduro je po njegovih besedah še na oblasti zaradi uporabe volilnih prevar. Oblast pa ohranja s terorjem. “Pobija ljudi, ima politične zapornike, kot je bil on sam. “Bil sem zaprt eno leto, ker sem govoril resnico. A nisem bil edini, bilo nas je na stotine. Mladino so pobijali na ulicah, ker so protestirali proti Maduru. Upam, da bo Latinska Amerika še naprej krščanska, da jim ne bo uspelo uničiti naših moralnih vrednot.”

Sredinske ali desne vlade pozabljajo na kulturo
V ZDA in Evropi je bilo po njegovem uvajanje del Gramscija in Frankfurtske šole bolj temeljito, bolj načrtno in uspešno. “Vrednote so uničevali načrtno. Gramsci je trdil, da marksizem in krščanstvo ne moreta soobstajati. Da bi marksizem lahko zmagal v evropskih državah, je najprej treba uničiti krščanstvo, kar počnejo ves čas”. Kot pravi, so v družbo na različne načine vpeljali materializem. “Sem katolik in mislim, da jih ne smemo poslušati in slediti ukazom moderne družbe, ki pravi, da se moramo skrivati. Ne gre samo za vero, pač pa tudi za prepričanja o družini, politiki. Braniti moramo svoje mišljenje, saj je pomembno, da smo zmožni razpravljati z levico.” Levičarji po njegovih besedah urijo svoje pripadnike za javne razprave, v katerih ne zmagujejo pošteno, saj večinoma lažejo ali zagovarjajo svoje ideologije. “Mi pa ne urimo svojih pripadnikov, kajti običajno so sredinske ali desne vlade ukvarjajo z ekonomskim blagostanjem. Uvajajo razvojne projekte, gradijo stanovanja, povečujejo blaginjo prebivalcev, pozabljajo pa na kulturo. Sredina in desnica se še nista spustili v kulturni boj,” je problematiziral in dodal, da je prišel čas za obrambo in poznavanje naše kulture. Prepričan je, da bi morali vsi mladostniki prebrati vsaj eno ali dve deli Shakespeara in Cervantesa. Poslušati bi morali MozartaBeethovnaHaydna, si ogledati slike Raffaella Santija, poznati svojo zgodovino. “Ne pravim, da moramo nazaj v času, a poznavanje velikih del in avtorjev je pomembno, da potem veš, kaj braniš”, meni.

Foto: Nova24TV

Da bi lahko pomagal drugim, moraš najprej zaščititi svoj dom
Peña Esclusa pravi, da marksisti enostavno sovražijo zahodno civilizacijo, ker predstavlja nasprotje njihovih vrednot. Polni so sovraštva in želijo uničevati, ker naj bi potem zgradili novo civilizacijo. “Ta proces uničevanja je zlo in je nelogičen.” Za primer je dal nezakonite migracije. Pred dvema tednoma je bilo v Mehiki srečanje voditeljev latinskoameriških držav, kjer so potrdili idejo, da države ne bi smele imeti meja. Da bi torej lahko vsak šel, kamor želi. V luči migrantskega vala je opozoril na nevarnost, da se sprejema na tisoče ljudi, ki jih ni mogoče asimilirati v družbo. Mnogi pridejo nezakonito, mnogi imajo celo protizahodne vrednote. “Da bi lahko pomagal drugim, moraš najprej zaščititi svoj dom. A leva ideologija hoče le uničiti naše narode.” Kot pravi, to ni edini primer. Levica je namreč tudi odločena, da uniči družino s pomočjo teorije  spola, splava in seksualne revolucije. Peña Esclusa poudarja, da je najpomembnejša stvar v družbi družina, ki je sestavljena iz očeta, mame, otrok in zdravih vrednot. Iz te majhne skupnosti gradiš družbo. V Latinski Ameriki pa levica podpira uživanje drog. “Načrtno uničujejo naše otroke,” je kritičen.

“Zlo je zelo učinkovito pri uničevanju, ni pa samozadostno. Slej kot prej se zlo uniči, kot se je zgodilo s komunizmom v vzhodni in srednji Evropi,” pravi in ob tem ponavlja, da moramo dandanes vedeti, kaj se dogaja v svetu, kajti to bo vplivalo na vaša življenja in življenja vaših otrok. “Veselje ob zagovarjanju lastnih vrednot ni samo dolžnost, je nekaj, kar te mora navdihovati. Imamo našo pamet, dolžnost do prihodnjih generacij, zato moramo biti polni upanja in optimizma in nadaljevati ta boj v upanju na najboljše. Ker mi ne odločamo, Bog odloča,” je zaključil.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine