22.6 C
Ljubljana
sreda, 16 junija, 2021

Ashli Babbit, počivaj v miru! Zgodba o ameriški letalski veteranki, ki so jo med protesti v podporo Trumpu hladnokrvno umorili policisti v civilu (VIDEO)

»Bila je tam, da je podprla svojega predsednika. Ni bila nasilna. Ničesar ni poškodovala. Naključno je bila ob nepravem času na nepravem kraju,« je za Fox News dejal Taylor Hansen, očividec hladnokrvne likvidacije Ashli Babbit, ki je morala očitno umreti zato, ker je podpirala Donalda Trumpa. To je njena zgodba.

Zapisi o nasilni smrti 35-letne Ashli Babbit, ki je izgubila bitko za življenje potem, ko so jo ustrelili policisti v civilu v ameriškem kongresu, so na družbenih omrežjih ganljivi. Tako globoka država obračunava z drugače mislečimi, je zapisal eden, televizijski voditelj in vojaški analitik Sebastian Gorka pa: »Kdo je danes v Kongresu ubil veteranko letalskih sil Ashli Babbit? Želim vedeti to. Ameriki je to treba povedati.«

Za razliko od pokojnega črnskega karierna kriminalca Georga Floyda, katerega smrt je globoka država izkoristila za organizacijo divjanja gibanj BLM in Antifa, je bila simpatična Ashijeva nenasilna, kar potrjuje tudi pričevanj očividca Hansena.

»Slišal sem strel in videl, kako je Babbitova padla na tla. Ni brcala v vrata, nič ni uničevala. Prenehal sem snemati in poskušal ustaviti krvavitev,« je voditeljici Fox News Lauri Ingraham pripovedoval Hansen. Njegovo zgodbo je za CNN potrdil John Sulivan, aktivist levičarske skupine Insurgence USA, za katerega sicer ni jasno, kaj je počel znotraj Kapitola.

Babbitovo so prepeljali v bolnišnico, kjer so jo razglasili za mrtvo. »Zelo je podpirala predsednika Trumpa, bila je zgled velikega domoljubja,« je po poročanju KUSI News povedal njen mož.

Eden od njenih prijateljev je za WUSA 9 dejal, da je žrtev policijskega nasilja zdrsnila nanj. Ustreljena v vrat (po poročanju nekaterih medijev v prsni koš) je govorila: »Vse je v redu, v redu je.« potem se je po besedah moškega začela čudno premikati, kri ji je tekla iz ust, vratu in ušes, tako da tisti hip ni vedel, ali je živa ali mrtva.

Ashli je bila veteranka letalskih sil. Domovini je služila 14 let. Sorodniki so povedali, da je rada služila in da je bila ponosna Američanka, domoljubka z veliko začetnico. Njena tašča Robin Babbit je za New York Post po njeni smrti povedala : »Otrpla sem. Uničena sem. Nihče ni obvestil mojega sina o Ashlijevi smrti. To smo izvedeli po televiziji.«

Po besedah Robin je bila Ashlijeva odkrita podpornica predsednika Donalda Trumpa. Tega ni skrivala, hodila je na shode v njegovo podporo. En dan prej je na družbenem omrežju Twitter zapisala: »Nič nas ne bo ustavilo … lahko poskusijo in poskusijo, toda nevihta je tu in se v manj kot 24 urah spušča na DC ….«

Levičarski mediji in levičarji na družbenih omrežjih pokojno letalsko veteranko že blatijo. Da je bila »domača teroristka«, »anti-migrantka«, »oborožena teroristka« in podobno. Ameriški svobodoljubni ljudje in domoljubi pa obljubljajo, da Ashli Babbit, bojevnica za svobodo z levjim srcem, ne bo nikoli pozabljena.

Ashli Babbit, počivaj v miru.

Video hladnokrvnega umora si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine