28.5 C
Ljubljana
torek, 16 julija, 2024

Američani povsem izgubili glavo zaradi Mirjam Poterbin, mame Luke Dončića: bila je v trendu na Twitterju, število sledilcev na Instagramu ji skokovito narašča

»Luka Dončić bo moral biti 7-krat v prvi postavi NBA All Star in 4-krat najkoristnejši igralec finala NBA, da bodo vsi pozabili, kako privlačna je njegova mama.«

To je samo eden od odzivov na sinočnji nabor NBA, kjer so Američani spoznali tudi Mirjan Poterbin, mamo Luke Dončića. Čeprav smo že pisali (TUKAJ), da so ameriški mediji poročali, da je Poterbinova na naboru, kjer je bil Luka izbran kot tretji (TUKAJ), ukradla šov, navdušenje nad njo čez lužo kar ne neha. Še več. Na družbenem omrežju Twitter je bila v »trendu«.

TMZ, eden najbolj vplivnih tabloidov v ZDA, je objavil več fotografij Poterbinove in 25 najbolj vročih mater igralcev NBA. Bralce je pozval, naj povedo, kam bi uvrstili mamo Luke Dončića. Navijači so jo takoj postavili med pet najbolj vročih košarkarskih mater v NBA vseh časov.

Navijači so se tudi norčevali iz nekaterih funkcionarjev v NBA, ki niso mogli skriti odkritega spogledovanja in dvorjenja Poterbinovi. Tarča navijačev so bili: Mark Cuban, poslovnež in lastnik Mavericksov, nekdanji košarkar Delonte West in NBA zvezdnik Andre Iguodala.

Nekateri navijači so Mirjam Poterbin takoj primerjali z ameriško zvezdnico Rebecco Grant (TUKAJ), število sledilcev na Instagramu pa je Poterbinovi poskočilo iz 11.000 na 16.000.

Nekatere odzive na Dončićevo mamo lahko najdete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine