10.4 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Aleš Verdenik levičarju Mihi Kordišu: Vi (…) ste sramota za demokracijo! Začnite se zavedati, da je narod tisti, (…) ki vam bo sodil!

Aleš Verdenik, zelo aktiven član družbenega omrežja Facebook, je na poslanca Levice Miho Kordiša naslovil dopis.

Objavljamo ga v celoti.

»Miha Kordiš, takega barbarskega nivoja državljani ne bomo trpeli, še najmanj od izvoljenih predstavnikov ljudstva med katere na žalost sodite tudi sami. Sicer me skrbi za mentalno zdravje ljudi, ki volijo prostaka kakršen ste, vendar pač ima narod to nesrečo, da ste vi in še nekaj ljudi vašega kova tam.

Začnite se zavedati, da je narod tisti, ki vas sodi in ki vam bo sodil. In zavedajte se, da ta narod v veliki večini ne goji prav nikakršnih simpatij do vas, in do radikalne, totalitarne, socialistične stranke kateri pripadate.
Tako vi, kot vaša stranka ste sramota za demokracijo, za demokratični dialog in za nek osnovni nivo kulture, ki naj bi veljal v naši družbi in še posebej v našem hramu demokracije!!

Sramota, za Slovenski narod, da nas v parlamentu in širše zastopajo ljudje, ki v sebi nosijo toliko sovraštva, in niti osnov bontona in kulturnega vedenja.

Seveda vse napisano velja še za nekatere poslance vaše totalitarne stranke in vam najbližje sestrske stranke!!!«

Zapis si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine