18.7 C
Ljubljana
torek, 27 julija, 2021

Alenka Bratušek objavila tvit, kjer grobo manipulira z izjavami direktorja Nove24TV Borisa Tomašiča

Predsednica stranke SAB Alenka Bratušek v svoji objavi na Twitterju, grobo manipulira z izjavami direktorja Nove24TV Borisa Tomašiča iz njegove nedavne oddaje z naslovom Kdo vam laže. Predsednica stranke se zgraža nad tem, da naj bi “novinarji” Nove24TV grdo oblatili “kuharsko velemojstrico” Ano Roš, ki se je spraševala kako bo izplačala plače zaposlenim ob zaprtju restavracij v času razglašene epidemije. Na tem mestu pa prilagamo tudi originalni, nezmontirani izsek Tomašičevega govora o naši priznani kulinarični mojstrici iz četrtkove oddaje “Kdo vam laže?”: “In POP TV že dva dni zapored govori o tem kako bodo gostinci propadli. Poglejte, kriza je za vse. Za celo ekonomijo.”

 

“[POGLEJTE SI..] Ker je Ana Roš, naša svetovno znana kuharska velemojstrica, upala na glas vprašati kako bo izplačala plače zaposlenim ob zaprtju restavraciji, se je znašla na seznamu za blatenje s strani “novinarjev” Nova 24 TV! Ali je to medijski prostor, ki si ga želimo?” je na Twitterju zapisala predsednica stranke SAB Alenka Bratušek, ki je komentirala iz konteksta iztrgane in skupaj sestavljene dele oddaje v kateri Boris Tomašič govori o Ani Roš, ki so jo proti vladi nastrojeni mediji izrabili za udrihanje po vladi zaradi zapiranja države v času epidemije, zaradi česar je bila tudi Roševa primorana začasno zapreti restavracijo.

“In hitreje, ko bomo ustavili širjenje virusa, hitreje se bomo vrnili v normalne razmere. Ampak, včeraj že Slak, predvčerajšnjim že Slak, pa še včeraj potem spet. Pa vlačijo Ano Roš. Jaz proti Ani Roš nimam nič. Uspešna podjetnica, vrhunska kuharica. Ampak, lagat pa ne. Pa nikar se sedaj iti politizacijo. Pa si poglejmo, kako je predvčerajšnjim Slak napovedal krizo v gostinstvu.” Ob tem je bil prikazan kratek izsek Slakove izjave, kjer je dejal, da je koronakriza najbolj prizadela slovenski turizem in vrhunsko gostinstvo, še zlasti Roševo, ki je kot pravi naredila ogromno za prepoznavnost Slovenije v svetu in pokazala smernice butičnega turizma pri nas v prihodnje ter dal besedo tudi Roševi, kar je Tomašič v nadaljevanju komentiral: “Ja, seveda je problem v gostinstvu, v turizmu.”

VEČ TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine