22.8 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

Iz mobilne pisarne sunil prenosni računalnik

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 3 vlome, v dveh primerih je ostalo pri poskusu. Na območju Grosuplja so policisti obravnavali vlom v skladiščne prostore, od koder je bil odtujen elektro mateiral, podjetje je bilo oškodovano za okoli 1000 evrov.

 

Prav tako so obravnavali še 6 vlomov v vozila. V vozila je bilo vlomljeno z razbijanjem stekla, iz notranjosti pa so odtujili predvsem osebne predmete in prenosna računalnika. V dveh primerih iz vozila niso odtujili ničesar. Policisti ob tem opozarjajo, da vrednejših predmetov ne puščajte v vozilih na vidnih mestih.

Včeraj popoldan so bili policisti obveščeni o drzni tatvini prenosnega računalnika iz mobilne pisarne podjetja v Trzinu. Nastalo je za okoli 550 evrov materialne škode.

V ponedeljek, 22. 4. 2019, v popoldanskem času so bili policisti obveščeni o vlomu v hišo za Bežigradom, kjer je bil storilec zaloten in zadržan s strani lastnika. Policisti so ugotovili, da je 64-letni osumljenec, državljan Slovenije, vlomil skozi pritlično okno, ki jo je razbil s kamnom. Pri pregledu prostorov je bil zaloten s strani lastnika, ki se je vrnil domov. Policisti so 64-letniku odvzeli prostost in ga pridržali zaradi utemljenega razloga za sum storitve kaznivega dejanja velike tatvine. Včeraj je bil osumljeni s kazensko ovadbo priveden pred preiskovalnega sodnika, ki mu je odredil pripor.

Osumljeni je bil v preteklosti že večkrat obravnavan za tovrstna kazniva dejanja.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine