11.3 C
Ljubljana
sobota, 4 maja, 2024

Policisti PU Ljubljana obravnavali rop in drzni tatvini

Včeraj so policisti PU Ljubljana med drugim obravnavali rop in dve drzni tatvini.

Sprva so popoldne bili obveščeni o ropu v Grosuplju. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je dejanje izvršil neznani storilec iz vozila oškodovanke. Ko je slednja sedla v svoje vozilo, je odložila torbico na sovoznikov sedež, v tistem trenutku pa je neznani storilec odprl vrata na desni strani in odtujil torbico, nato pa zbežal s kraja. Oškodovanka v dogodku ni bila poškodovana. Storilec je bil v času dejanja zakrit s šalem, na glavi je imel kapo. Policisti z delom nadaljujejo.

Že zjutraj, nekaj po 7. uri so obravnavali drzno tatvino na počivališču Barje. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz vozila VW Multivan odtujil torbico z vsebino. Oškodovanko, državljanko Romunije, je tat oškodoval za okoli 1200 evrov.

Včeraj popldan so bili policisti PP Litija obveščeni o drzni tatvini, ki jo je neznani storilec izvršil že v ponedeljek, 3. 12. 2018, na Valvazorjevem trgu v Litiji. Oškodovanka je včeraj našla svoj odvržen nahrbtnik in o tatvini ter najdbi obvestila policiste. Ugotovljeno je bilo, da ji je neznani moški nahrbtnik iztrgal iz rok, v katerem je imela denar in osebne predmete, nato pa peš zbežal. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine