13.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 28 oktobra, 2024

Pavel Rupar nepreklicno odstopa!

Piše: Moja Dolenjska

Predsednik stranke Glas upokojencev Pavle Rupar je na družbenem omrežju Facebook sporočil, da odstopa, ob čemer je zaskrbelo nemalokaterega upokojenca. A le dokler ni prebral Ruparjevega zapisa do konca. Na koncu zapisa je namreč jasno, da si je Rupar privoščil manjšo potegavščino.

Takole je zapisal: “Spoštovane upokojenke in upokojenci, drage Slovenke in Slovenci! Sporočam vam, da po tehtnem in dolgem premisleki ODSTOPAM!! Čas je naredil svoje! Priznam, da sem se res trudil, vložil veliko napora čez poletje, odpovedala sva se tudi dopustu, le nekaj malega sva si privoščila na kmetiji in dva dneva ob morju. Vse ostalo je bilo delo, delo … Dolgi dnevi so prinesli tudi posledice, bolijo me roke, noge, včasih se počutim, kot živ mrlič! Prostega časa nimam, zato odločitev še toliko bolj na mestu!
Ne zamerite mi, vem, da se boste z mano strinjali in mi dali prav! Nekaj moram narediti tudi zase, za svoje zdravje … Tudi spal bi rad več … Nikakor ne bom pozabil na vas, dragi upokojenci in domoljubni Slovenke in Slovenci, v srcu ostajate ves čas! Dovolite pa mi, da nepreklicno ODSTOPIM OD POLETNEGA ČASA IN GREM NA ZIMSKEGA .. Vse ostalo ostaja, kot je bilo… GREMO STAREJŠI, MLADI, GREMO KORENINE IN BORCI ZA POKOJNINE, ZA SLOVENIJO!!!”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine