11.7 C
Ljubljana
četrtek, 24 oktobra, 2024

(PISMO BRALKE) Sedanja svetovna revolucija

Piše: Frančiška Buttolo, Ljubljana

Sedanja multikulturna  komunistična svetovna ali globalistična  revolucija nam ne uide, pripravimo se nanjo.

Brez najmanjšega dvoma so vse sedanje tako imenovane demokratične volitve na Zahodu samo pesek v oči vse bolj izčrpanemu in siromašnemu večjemu delu  zahodnih tradicionalno pretežno desnosredinskim  demokratičnih volivcev. Njihovi volilni glasovi so že skoraj zunaj vsakršne dejanske politike  v velikih zahodnih državah. Zato, ker demokratičnih volitev in demokratične – parlamentarne – demokracije v resnici ni več.

Vodje tradicionalnih desnih strank,  pogosto znane in ugledne  političarke, npr. v Franciji, Italiji, Nemčiji, celo manj strogo desničarske, kot na prejšnjih volitvah, si zaman  prizadevajo prevzeti vodenje svojih držav z odličnimi programi, ki jih podpira velikansko število državljanov. V Italiji je gospe  Meloni  res uspelo prevzeti vodstvo države, ampak to je bila zadnja velika –  dejanska – zmaga katere id desnih strank v Evropski skupnosti, ki ji je sledila tudi potrdite vodenja vlade. Po tej – italijanski – desni vladi,  so vse velike zmage pravih, ne lažnih in  izdajalskih desnih strank, povsem brez dejanske politične  moči.

Nikoli več nobena desna stranka ne bo vodila katere od največjih zahodnih držav. V EU nobena desna stranka ne bo mogla več  zbrati dovolj močne koalicije, ker svetovni levi kapital podpre ravno pravo število levih strank, ki lahko ustanovijo še dovolj močno  levo vlado.

Svetovna multikulturna levica, z ogromnim kapitalom, bo vedno še pravočasno poskrbela za vsaj  skromno zmago vseh levih strank skupaj, v ZDA pa bodo – podobno  kot to počnejo že zdaj – priplavale v demokratsko blagajno  milijarde in milijarde za zmago demokratske stranke. Kamala  Harris – kot obsedena –  na vseh svojih shodih ponavlja, da  samo demokratska stranka ZDA lahko zagotovi demokracijo. Ker je samo njena stranka demokratska, v vsej –  ogromni – ameriški državi. Neverjetno inteligentno.  Preprosto, in  še res je. Ali gospod Trump lahko reče kaj takšnega?  No, lahko vsem Američanom, ne le bogatašem, obljubi višji življenjski standard,  ampak to je obljubljal tudi Hitler. In Kamala, s svojimi komunističnimi modreci z najbolj komunističnih univerz v ZDA, ki jih je že več kot v Rusiji, v en glas zavpije v vse – s svetovnim levičarskim  kapitalom mastno podkupljene – največje svobodne medije: “Donald Trump je novi Hitler!”

Nekako tako se je včeraj glasilo  – v vseh svetovnih medijih –  Kamalino vabilo na ameriške volitve demokratske stranke,  očitno pa vse prej kot demokratične.  Tako se je včeraj (23. oktobra, 2024) glasilo vabilo na volitve   ameriške demokratske,  a vse prej kot demokratične,  kandidatke Kamale Harris. Če to ni komunistična revolucija v ZDA?!

In kaj lahko pričakujemo v Sloveniji? Samo še večjo  komunistično  volilno godljo. Najprej so začeli levičarji z oslabitvijo  SDS, edine desnosredinske stranke v Sloveniji, predvsem s “pogumnimi in demokratičnimi”  izstopi prve nove partijske trojke. Dobrodošli v Kučanovem klanu!  Morda pa ti izstopi le niso tako zelo nedolžni?  Sama v to zelo  verjamem, verjamem, da so  ti izstopi močno podprti z ustreznimi nagradami za zvestobo Kučanovi partiji dveh izgubljenih sinov in ene – prelepe – hčerke. In veselica v čast cenjenim otrokom bo velika,  v Kučanovem  mračnem klanu. V tisti mračni udbovski  ustanovi, ki jo je vsem Slovencem približal Danilo Slivnik, najboljši slovenski novinar 20. stoletja, bistroumno odstranjen s samomorom,   kjer  domuje skoraj ves  slovenski politični denar, tudi iz zdravstva, tudi iz varstva najšibkejših, tudi iz gospodarstva s prevelikimi davki, tudi iz mamilarskih klanov,  tudi iz trgovine z ilegalnimi migranti, tudi iz milijonskih iranskih podpor  muslimanskemu terorizmu ( s pomočjo slovenskih bank).

Gre za uničevanje  Slovenske demokratske stranke (SDS), ki jo vodi največji še živeči osamosvojitelj Slovenije, genialni  obrambni minister  v času obrambe komaj rojene države pred napadi JLA,  uničevanju samega svetega srca samostojne Slovenije in njene demokracije.

Da,  krvavi denar v Kučanovem klanu, tudi Iz krvavih iranskih bank,   pomaga slovenskim “demokratičnim” komunistom pri  uničevanju SDS –  najprej (z drugim imenom) pod vodstvom dr. Jožeta Pučnika, največjega slovenskega  državnika v zgodovini Slovenije, zdaj pod vodstvom Janeza Janše, kot je želel  sam  dr. Pučnik. Da, tako kot na začetku osamosvajanja,  ko je ukazal razorožitev nastajajoče slovenske vojske,  tudi zdaj Milan Kučan, celo s podporo večinoma skrajno levega  Bruslja (s socialistično krščanskim vodstvom), vodi krvave napade na  Slovensko demokratsko stranko (SDS) in njenega predsednika Janeza Janšo. To pa pomeni, da bo vsa leva slovenska politika, ki živi Izključno od krvavega  denarja Kučanovega klana, na prihodnjih volitvah uničila SDS,   samo sveto srce samostojne Slovenije in njene demokracije. Slovenijo pa bo vrnila na Balkan, v nastajajočo jugovzhodno regijo EU, nekakšno novo Jugoslavijo.  Seveda bo “demokratična”, se posebno do Slovenije in Slovencev, kot so bili obe Jugoslaviji pred njo.

Vse to se moramo narodno zavedni Slovenci  pred prihodnjimi volitvami vedeti. Vse to moramo upoštevati v predvolilnih programih. Gospe in gospodje Slovenci, gospe in gospodje priseljenci in priseljenke (med katere sodim tudi sama, “skomponirana”  vsaj iz štirih ras),  ne dovolimo potopitve Slovenije  – dežele na sončni strani Alp – v sedanjem multikulturnem  komunističnem svetovnem ali globalističnem revolucionarnem vesoljnem potopu! Ohranimo slovensko, samostojno in demokratično Slovenijo. Zato podarimo nekomunistične volilne programe, predvsem pa program SDS.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine