15.1 C
Ljubljana
sreda, 23 oktobra, 2024

Greste po kostanj ali gobe? Ne puščajte vozila na osamljenih krajih

Piše: Moja Dolenjska

Policija znova opozarja, da je čedalje več vlomov v vozila, ki jih vozniki pustijo parkirana na osamljenih ali manj vidnih mest. Zato še vedno velja, da v kolikor greste v gozd po kostanj ali gobe, vozila ne puščajte na slabo vidnih mestih. Prav tako v vozilih na puščajte ničesar vrednega.

Na parkirnem prostoru v Gabrju je včeraj, med 15.30. in 17. 30., nekdo z naviranjem vrat in razbitjem stekla vlomil v osebni avtomobil in iz denarnice v predalu vrat ukradel 70 evrov. Z vlomom in tatvino je lastniku povzročil za okoli 2000 evrov škode.

Med 18. in 19. uro je na parkirnem prostoru v Šmarjeti neznanec poskušal vlomiti v avtomobil. V notranjost mu ni uspelo priti, zaradi poškodbe vozila pa je nastalo za 2000 evrov škode.

V Golobinjeku pri Novem mestu je med 7. in 20. uro nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ni uspel ukrasti ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 450 evrov škode.

Na parkirnem prostoru pokopališča v Velikem Gabru je med 20.30 in 21.30 neznanec vlomil v osebni avtomobil in iz denarnice, ki je je našel pod sedežem, odtujil 300 evrov in bančno kartico. Lastnico je oškodoval za okoli 900 evrov.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine