19.1 C
Ljubljana
sreda, 9 oktobra, 2024

Neodgovorni tovornjakar: zaletel se je v vozilo pred sabo in ga potiskal

Piše: C. R. 

Le kaj se je pletlo po glavi vozniku tovornjaka, se marsikdo sprašuje ob včerajšnji hudi nesreči na dolenjski avtocesti. Pravzaprav je šlo za bizarno nesrečo, ki se je zgodila ob delovni zapori, kjer so prometni pasovi zoženi, hitrost je bila omejena na 80 kilometrov na uro. 

Včeraj nekaj po deseti uri dopoldne so namreč možje v modrem intervenirali na odseku avtoceste med Medvedjekom in Bičem v smeri Ljubljane, saj je prišlo do trčenja. 43-letni voznik tovornjaka je namreč v tej smeri očitno premočno pohodil plin in se zaletel v zadnji del osebnega vozila pred seboj, ki ga je vozila 61-letna voznica. Po trčenju je vozilo 61-letnice potiskal še okoli 90 metrov.

Kasneje so iz razbitin osebnega avtomobila rešili dva sopotnika približno iste starosti kot voznica in ju odpeljali v bolnišnico. Sopotnica je bila huje poškodovana.

Za zdaj ni znano, s kakšno hitrostjo je vozila voznica osebnega avtomobila, očitno pa je, da je tovornjakar izgubil živce in se ji dobesedno “nalepil”. Lahko bi se končalo tragično. Tudi zato bo 43-letnik “fasal” kazensko ovadbo in tudi zajetno denarno kazen.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine