19.7 C
Ljubljana
sreda, 25 septembra, 2024

Pavel Rupar napovedal že 14. shod proti nesposobni vladi in prisilni RTV naročnini – vidimo se prvega oktobra na protestu!

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv.si)

“Še teden dni nas loči do 14. shoda upokojencev in vseh nezadovoljnih državljanov na Trgu republike v Ljubljani in pred propadajočo in povsem uničeno RTV SLO. 1. oktobra bomo ob 14. uri začeli pred “javno hišo”,” je na družbenih omrežjih sporočil vodja upokojenskih protestov Rupar ter dodal, da je Društvo 1. oktober verjetno žrtev plačanih razdiralcev, ki ga skušajo uničiti od znotraj, ker so upokojenci za vladajoče pretrd oreh. Tukaj pa so napotki, kako ukiniti prisilno RTV naročnino … 

Prvega oktobra se bo ob 14. uri začel že 14. shod upokojencev. Poudariti gre, da ima tudi izbira datuma močan simbolični pomen. Začetek shoda bo pred propadajočo in popolnoma uničeno javno RTV Slovenija, ki postaja vse večje finančno brezno. Vodja protesta Pavel Rupar“Prosim za kulturno vedenje, brez jajc ali česa podobnega! Svoje jim bomo povedali in še bolj pospešili akcijo o neplačevanju tega največjega jalovega in neproduktivnega potrošnika našega denarja!”

Kontroverzna Klakočar Zupančičeva naj odstopi!
Pot po ljubljanskih ulicah bo protestnike preko križišča pri Tivoliju peljala do DZ-ja, kjer bodo zahtevali odstop ene najbolj kontroverznih in povsem nesprejemljivih političark – Urške Klakočar Zupančič in nato naredili še finale na Trgu republike z govori in festivalom “Starifejst” v zahvalo in čast vsem starejšim, ki so gradili to deželo, ostali pa prevarani ter ogoljufani.

Upokojenci, protest (Foto: Bobo)
Rupar: “Pri tem mislim predvsem na volivce Svobode, ki so pošteni, a morda preveč naivni, na volivce drugih levih in desnih strank, ki so vse po vrsti obrnile hrbet najbolj ogroženim skupinam upokojencev in ljudi, ki z nami v slogi desetletja živijo iz drugih balkanskih držav.” 
Rupar: Domnevno plačane razdiralce znotraj društva smo ukrotili
Maske so padle, hude boje znotraj društva, ki so najbrž posledica plačanih razdiralcev gibanja, smo ukrotili, je še sporočil vodja upokojencev. Poskus Ruparjeve zamenjave to pot ne bo uspel, je bilo pa hudo! “Gremo naprej! Vemo, da smo v nenehni nevarnosti, da nam prisluškujejo in želijo najti osebne napake za diskreditacijo, postaviti nove ljudi in počasi ugasniti boj ubogih upokojencev, ker nas težko krotijo …” Trdno gredo po svoji poti, ker so iskreni in prepričani v svoj cilj in uspeh.
Upokojenci, protest proti pristranskima RTVS in POP TV (Foto: Bobo)
“Samo da bo zdravje in da vidimo, da smo za skupno pot, da vas bo veliko v torek, 1. 10. 2024, in da bodo vihrale slovenske zastave in se slišala naša domača slovenska pesem!” Ostalo bo po njegovem prinesel čas in le množica lahko naredi uspeh. Za konec se je Rupar s prošnjo obrnil tudi na Boga – da bi s svojimi dejanji lahko pomagal drugim.
Rupar je dal za naš portal poziv vladi in javni RTVS: 
“Zresnite se vsi, ker v narodu vre! Mi bomo mirili situacijo, dokler bo šlo, ne odgovarjamo pa za kakšne ekskalacije; se pa znajo zgoditi, ker so ljudje tako zelo naveličani vsega! Vabim tudi ljudi, da pridejo v čim večjem številu. Ljudje imajo vsega dovolj! To je komedija in to je norišnica! To ni več normalno!”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine