12.9 C
Ljubljana
sobota, 26 oktobra, 2024

Vrečkova ostro napadla tudi Goloba in Fajonovo, da premalo delata v korist Palestine

Piše: Spletni časopis

Ker je zunanje ministrstvo, ki ga vodi Tanjo Fajon, na blejski strateški forum povabilo tudi nekdanjo zunanjo ministrico Izraela, članico Kneseta in nekdanjo voditeljico izraelske leve sredine Cipi Livni, je ministrica za kulturo Asta Vrečko, tudi predsednica Levice, javno pozvala gostitelje, to je svojo lastno vlado Roberta Goloba, da to vabilo prekliče, sicer Levica, tako je zapisala Asta Vrečko, tam nima kaj iskati.

Ostra javna kritika zunanjega ministrstva in vlade, ko Levica zahteva, da mora naša država delati za interese Palestine v konfliktu na Bližnjem vzhodu, je precejšnja sramota tudi za premiera. Javno zmerjanje o zunanji politiki voditeljev strank koalicije kaže, da premier Robert Golob nima vajeti v rokah in da ne usklajuje dogajanja.

Vrečkova je z javnimi očitki lastni vladi stopnjuje že prejšnji napad na premiera Roberta Goloba in zunanjo ministrico Tanjo Fajon vodje poslanske skupine Levice Mateja T. Vatovca, ki zastopa podobno skrajna in do vlade zelo kritična stališča, da moramo biti v sporu opredeljeni za le eno od strani:

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine