21 C
Ljubljana
četrtek, 19 septembra, 2024

Povozil ga je traktor, niso ga mogli več rešiti

Piše: C. R. 

Včeraj, 25. avgusta ob 14.04, je bila policija obveščena o delovni nezgodi s smrtnim izidom v gozdu blizu naselja Levpa v občini Kanal ob Soči.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja delovne nesreče med drugim ugotovili, da je 75-letni občan v dopoldanskih urah v svojem gozdu v lastni režiji s pomočjo kmetijskega (na sredini pregibnega) traktorja s priključeno manjšo prikolico prevažal narezana drva. Pri enem od levih zavojev ga je potegnilo s sedeža kmetijskega stroja in posledično padel preko prednjega levega kolesa na tla, zatem pa je prednje levo kolo zapeljalo nanj. Občan je na kraju podlegel telesnim poškodbam. V zgodnjih popoldanskih urah so omenjenega občana, ki ni kazal znakov življenja, na kraju našli njegovi sorodniki in nemudoma poklicali na pomoč pristojno službo za reševanje.

S strani pristojne službe so bili na kraj napoteni tudi gasilci JZ GRD Nova Gorica in mrliški oglednik, ki je odredil sanitarno obdukcijo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega. O tragičnem dogodku je Policija obvestila tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti PP Nova Gorica so tujo krivdo izključili in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine