8 C
Ljubljana
nedelja, 22 septembra, 2024

(PISMO BRALKE) Kučanovi državni pokopi

Piše: Frančiška Buttolo, Ljubljana

Pokojni tranzicijski  tajkuni, takšni in drugačni, so bili (in tudi še bodo) načelno    vsi  nagrajeni z vrsto privilegijev, priznanj in – ko umrejo –  z veličastnim  državnim pokopom. Zmotno je namreč prepričanje, da so tranzicijski tajkuni samo tisti, ki so si nagrabili na tone “pošteno” zasluženega denarja. Ne, ti so bili – ali pa so še – v resnici  najmanj škodljivi. Prvi pravi in največji tajkuni so bili res  (in so še)  v Sloveniji  nekdanji udbovsko partijski POLITIČNI  FUNKCIONARJI  z najvišjimi političnimi položaji  – tudi  še v samostojni in demokratizirani Sloveniji.*  Totalitarni Titovi politiki v Sloveniji so ostali skoraj vsi na vseh najvišjih  položajih tudi po osamosvojitvi  in v demokraciji, le da so zdaj “demokratično” izvoljeni. 

 Kolikšna sleparija! Kolikšen zločin!  Med temi TITOVIMI. totalitarci, ki so se čez noč spremenili v demokrate, je gotovo glavni politični  tranzicijski tajkun Milan Kučan, ki je bil po koncu komunizma še  trikrat predsednik države,  kar je bilo  za Slovenijo, ne  le sramotno, temveč  predvsem usodno. Uničil je celotno bistvo slovenske osamosvojitve in demokratizacije, vrnitev z Balkana  v Evropo,  kljub temu, da smo v EU, saj je tudi ta zveza, z vsiljevanjem multikulturnost in z brisanjem avtohtonih evropskih narodov – za Slovenijo  – še dodatno – nevarna.

To, Kučanovo, skoraj pol stoletja  dolgo –  neposredno in posredno politično usmerjanje slovenske politike v socializem in na Balkan, je Slovenijo že skoraj povsem izbrisalo z evropskega zemljevida. Samo še – kot pajek na tanki pajčevinasti  niki – visi  naša država nad neskončnim morjem jugonostalgičnega  balkanstva, v veliki meri pa tudi nad vsak dan nasilnejšimi valovi  muslimanskih ilegalnih migrantov in drugih muslimanskih  priseljencev  po  vsej EU.

Največji  –  POLITIČNI – tajkuni,  iz slovenskega udbovsko partijskega  političnega sveta,  so bili, – ali pa so še –  dejansko tudi  največji  škodljivci v,  še vedno Titovi,  lažno samostojni  Sloveniji. Zato, ker so ti tajkuni nepoboljšljivi  nasprotniki prave – avtohtone –  Slovenije,  srednjeevropske, demokratične in predvsem  slovenske. Brezobzirno si ti, političnii, tajkuni  prizadevajo za uveljavitev takšne –  napol socialistične –  multikulturne  Slovenije, ki sploh  ne bo več  slovenska. Prizadevajo si  – ti, politični tajkuni, z Milanom Kučanom na čelu – da  bo Slovenija samo še  slovensko, balkansko in muslimansko MULTIKULTURNA,  politično pa vse bolj   jugonostalgična in še napol socialistična, torej kvazi demokratična država. Še vedno je, že zdaj močno jugonostalgična  Slovenija,   z  okoli sedemsto  – še do nedavnega  tajnimi –  morišči neobsojenih in še zdaj nepokopanih  žrtev  komunističnega revolucionarnega terorja, med drugo svetovno  vojno in prva leta po njej. Visoko so nagrajeni vsi slovenski udbovsko partijski  politiki oziroma politični tajkuni, ki imajo kakršnekoli zasluge za pravno in kulturno nedotakljivost tega Titovega, Kardeljevega in Kidričevega revolucionarnega  barbarstva v Sloveniji.

Ne nazadnje,   to revolucionarno  barbarstvo se nadaljuje tudi po osamosvojitvi, ker Kučan,  ta visoki  partijski birokrat,  zdaj v napol ilegalni senci, nepopustljivo podpira vse komuniste, nekdanje in sedanje prepleskane v demokrate, in jih tudi daje mladim za zgled, skupaj z njihovimi nezaslišano barbarskimi zločini. Med njimi so najhujši poboji razrednega sovražnika v revoluciji in takoj po njej, češ da je bil  VES nacističen in kontrarevolucionsren, in neprestano izrivanje v tujino in zapostavljanje vseh, ki so kakorkoli nasprotovali – ali še nasprotujejo – totalitarni – v bistvu pa  komunistični – politični ureditvi Slovenije. To je bilo najbolj očitno pri onemogočanju  svobodnega delovanja politikov dr. Jožeta Pučnika in Janeza Janše. Delno pa tudi pri zatiranju najbolj slovenskemu narodu naklonjenih katoliških  cerkvenih avtoritet, z vmešavanjem  komunistov, starih in novih, v pri izbiranje najvišjih verskih dostojanstvenikov.

Zato bomo v jugonostalgični Sloveniji vse pogosteje  pokopavali z državnimi častmi  POLITIČNE TAJKUNE s pomembnimi  položaji.  Z državnimi pogrebi bomo vse bolj  pokopavali tudi vidne  partijske   tajkune na področju znanstvene in umetniške ustvarjalnosti,  skoraj izključno samo tiste znanstvenike in umetnike, ki so brez ugovora ali pa z navdušenjem  sprejemali barbarske revolucionarne pridobitve Titovega socializma in Kučanove kvazi demokracije. Še naprej pa bomo v Sloveniji  onemogočil  vse tiste, ki  se bodo od komunistov  ogradili.  Že na začetku njihovih karier  jih bomo zaustavili in usmerili v tujino. So pa tudi partijski tajkuni na področju dobrodelnih in drugih za družbo koristnih  dejavnosti,  s katerimi se ukvarjajo različne  nevladne organizacije, prav tako kot politični tajkuni,  že deležni državnega pokopa.  Te  socialne – tajkune najraje  slovenska država, hudo kvazi demokratična, nagrajuje za  zbiranje dobrodelnega denarja (večinoma  za tretji svet, skoraj samo za nakupe terorističnega orožje) – iz  že tako  plitvih žepov še vedno  naivnih,  poštenih in sočutnih  slovenskih državljanov.

Vsi ti različni partijski  tajkuni so bili po svoji  smrti, drugi (še živi, pa bodo) pokopani z državnimi častmi.  Tako,  da ti partijski veljaki niso  bili  v kvazi  demokratični Sloveniji  samo obdani  z vsemi mogočimi  privilegiji in  nagrajeni z vsemi mogočimi priznanji, ampak so bili oziroma bodo  tudi OVEKOVEČENI  častnimi  vojaškimi  pokopi, ker so pomagali ohranjati Titovo, Kardeljevo, Kidričevo in Kučanovo udbovsko partijsko oblast.

In prav tega Bog  slovenskemu narodu ne bo nikoli odpustil. Pahnil ga bo, v resnici ga je že, v večno pogubo. Čez petdeset let pa  bo tistih nekaj multikulturnih  Slovencev, ki bodo še lazili po trdih tleh na sončni strani Alp, govorilo kak tuj jezik, ali pa vsakega nekaj od kakih desetih ali več v nič več slovenski  multikulturni državi Sloveniji, kolikor bo to ime sploh še ohranila..  Prav zato  je udbovsko partijska,  napol prikrita,  Kučanova tajkunska mafija, ki ji slovenska samostojnost in demokracija nista bili nikoli pri srcu,   zahtevala čim več  privilegijev in priznanj za svoje podpornike, pa tudi  državne pokope.  Da bi  partijo še naprej podpirale družine teh partijskih tajkunov. Zato so noč in dan za čim več  teh ljudi, kadar umrejo, na široko odprta   “groba vrata” – kot je  že davno zapisal eden največjih evropskih pesnikov,  France Prešeren – tudi  grob  z vsemi  državnimi, predvsem pa udbovsko partijskimi  častmi.

Če to ni skrajno prostaško?! Če to ni sovražno do Slovencev in Slovenije?!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine