14.9 C
Ljubljana
nedelja, 27 oktobra, 2024

(PREJELI SMO) Kdo je Tim Walz?

Piše: Frančiška Buttolo, Ljubljana

Denar, denar, denar!  To je skoraj vsa zahodna demokracija. Za takšno demokracijo  pa je v boju za oblast  očitno  sprejemljiva celo prikrita pedofilija s pedonekrofilijo, ki bo kmalu imela svoje zagovornike  – povsem legalno –  tudi  v samem vrhu marsikatere od zahodnih vlad. 

V ZDA je moral  sedanji predsednik Joe Biden prepustiti svojo kandidaturo  za predsednika ZDA zelo čudni levičarski  aktivistki  Kamali Harris. Ko  pa je ta predstavila javnosti  kandidata za  bodočega  podpredsednika ZDA,  so na vsem Zahodu, ne le v ZDA,  zazvonili vsi alarmni. Verjetno ga bo morala Harissova  prav kmalu  zamenjati, v to ne bi smelo biti nikakršnega dvoma.  Sicer bomo na Zahodu ob tem primeru kandidiranja za podpredsednika ZDA  res lahko zapeli  “Bolje bit’ dementen, kot pa pedofil”, podobno kot poje neki “band” z Balkana, zdaj že krepko v letih, da je “bolje biti pijan nego star”.

Kandidat za podpredsednika ZDA  namreč –  prepričljivo  –  kaže vse simptome  prikrite pedofilije in pedonekrofilije. Saj drugače ne bi bilo mogoče, da  njegova politična oblast v Minnesoti  z zakonom dovoljuje  opravljati splav v katerikoli fazi razvoja zarodka, torej tudi še med porodom.  Zaradi česar nastaja vse več problemov, kam z otroki, ki preživijo splav.  Kakšna peklenska igra je pa to? Takšna, kakršna je značilna za določene, zelo starodavne,   – prikrito pedofilske zabave.   Tovrstna  politika domnevno marksističnega osvobajanja žensk s splavom   kandidata  za novega predsednika ZDA gotovo ni izključno njegova stvar. Kje neki, njegova prikrita pedofilija s pedonekrofilijo je stvar – ne le zahodne –  temveč najvišje  svetovne pedofilske elite.  Zato ni prav nič čudno, da prihajajo  z vseh strani, predvsem pa s strani Trumpovih konservativcev, očitki, da kandidat za podpredsednika  nenavadno uspešno posluje s svetovno velesilo Kitajsko. In prav ta velesila,  z večtisočletno kulturo različnih spolnih oblik potreb političnih  elit,  gotovo ne  bo oklevala,   ko bodo tovrstno pomoč pri njej iskale zahodne nevladne organizacije, ki si želijo dekriminalizirati pedofilijo v vseh njenih oblikah, in si s tem pridobiti veliko denarja najbogatejših pedofilov za  zmago na ameriških volitvah za predsednika ZDA.

Pa jo imamo, novo mednarodno nevladno skupino –  Pedofili vsega sveta za pravico do splava – že skoraj v samem vrhu ameriške demokracije! Pa jo Imamo, novo skupino prikritih pedofilov in pedonekrofilov!  Ali je kak  predstavnik te nevladne organizacije  tudi že v inštitutu  8. marec? Zakaj pa ne, si verjetno misli demokratični multikulturni marksistični Zahod, zdaj v resnici že  ves samo še divji Zahod, en sam multikulturni Teksas.

V resnici pa gre pri vsej vodilni zahodni politiki multikulturnega marksističnega globalizma za najbolj protislovno vizijo prihodnosti, kar jih  svet pozna. Po eni  strani si nosilci te  vizije zamišljajo v prihodnosti skoraj povsem muslimanski Zahod, po drugi pa nezadržno uveljavljajo najbolj radikalne spolne skrajno  dekadentne eksperimente z vsemi ljudmi –  moškimi, ženskami in z otroki, zlasti s še nerojenimi. Da bi bilo vse skupaj  čim bolj “dulce et utile”, kot je običajno v zahodni politiki,  zahodne politike  množične  spolne eksperimente  – o kakršnih se niti Hitlerjevim zdravnikom še ni sanjalo – vključujejo v  močno donosne  raziskovalne in proizvajalno-tržne procese, večinoma v multinacionalkah, vseh tesno povezanih z bankami, mediji in s tem tudi s politiko. Še najbolj pa s tisto politiko, ki pravkar prihaja na oblast v ZDA. Denar, denar, denar.

Namreč to, kar pišejo mediji o novem najtesnejšem sodelavcu Kamale Harris, kandidatke za novo predsednico ZDA, presega vse dosedanje vedenje o prikriti pedofiliji in pedonekrofiliji v katerikoli državi, ne le na Zahodu.

Kaj se vendar dogaja na našem  Zahodu? Ne le, da ga je zapustil Bog,  tudi  razum in srce sta že njegova preteklost. Ni ju več. Nič več.  Samo še brezsrčne pošasti mu vladajo, čisto multikulturno marksistično globalistično zlo. Saj bi se drugače ne moglo zgoditi, da  bi temu nesrečnemu Zahodu vladalo  eno samo človeško govno z umetno inteligenco, ki se hrani izključno z ljudmi, najraje pa z otroki.

O, tudi v Sloveniji so prijatelji najbolj  “ta šik” sedanje  ministrice, ki v državi bdi nad  kulturo (predvsem nad  komunistično) privezovali   mlade ženske  k radiatorjem, kot da so psi ali krave. Zato, ker v kulturnem centru  Fotopub – za tovrstno  “živino” – niso imeli jasli. Institut 8. marec  – za pravico do splava, pa nič.  V Golobovi vladi tudi – skoraj – nič. Ker se je “ta glavni”  menda kar sam pokončal. Kako komunistično! Kako stalinistično! So pa imeli v Golobovi vladi  vedno dovolj državnega denarja  za financiranje  različnih kulturnih in multikulturnih marksističnih  igric in eksperimentov, to  pa vsekakor. Sicer pa sem s svojo brezobzirno kruto intuicijo, ki mi greni življenje, že nekaj zaslutila tudi o pedofiliji kot donosni politično gospodarski veji zahodnih družbah, ko sem pred  letos 15. junija na portalu Demokracija  v svojem  članku Umetna inteligenca in splav na vrhu G7 zapisala:

Na primer, umetna inteligenca za reševanje človeških življenj zahteva vse več nehumanih svoboščin, tudi naročene nosečnosti in splave zarodkov tik pred rojstvom, da bi medicinska oziroma farmacevtska industrija imela v zalogi dovolj nujnih surovin za svoje humano delo, za zdravljenje. Zato ni bilo presenetljivo, da so na vrhu G7 sprejeli  še eno listino o  pravici do splava. Saj bi brez nujnih “surovin”  nekatere – zelo donosne  – industrije propadle. Še posebno pa bi nazadovali  medicinska in farmacevtska znanost,  kljub vem medicinskim visoko tehnološkim napravam ali  umetni inteligenci. Se umetna inteligenca  v resnici hrani tudi z ljudmi? Da, predvsem z ljudmi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine