17.5 C
Ljubljana
sreda, 23 oktobra, 2024

(PISMO BRALCA) IĆkoti napadajo Slovenijo, imajo pa problem: žrejo samega sebe

Piše: mag. Mirko Macher, Radovljica

Kdo so Ić-koti, ki se uveljavljajo na Slovenskem že vsaj iz časov Karađorđa (Crnog Đorđa, pravo ime Đorđe Petrović, 1768-1817), ko se Srbi s pomočjo Francozov, Avstrijcev in Rusov rešijo izpod turškega jarma in začnejo velikosrbsko revolucijo na Balkanu? Revolucija, ki traja še danes, z veliko podporo slovanskih dogmatikov na Slovenskem, in ki korenini v srbski depandansi SAZU-ja, kjer še vedno zaslepljeno verjamejo v bratstvo in enotnost balkanskih narodov, ne glede na resnico, ki so jo obelodanili Pavšič, Tomažič, Šavli, …, je podtalna.

Vpliv Rimljanov (ZRC), Bizanca (VRC) ter etnijske zgodovine slovenskega in srbskega naroda, je zgodovina izpovedala, pa vendar … Sclavi so galski zasužnjenci v Karnskih in Julijskih Alpah, ki so se gensko pomešali z Ledinci in Carneolci, Servi pa so rimski zasužnjenci iz Mezije, vojaški novačenci-plačanci in rekruti bizantinskega cesarja Justinjana I., ki je želel pokoriti ostanke propadajočega zahodnorimskega imperija v 5. stoletju AC.

Zelo šnel kurz!

Zato, spoštovani sazujevski učenjaki in učenci, nobene potrebe ni, da še naprej potvarjate zgodovino in podpirate razmajane temelje slovanske dogme.

V sedemdesetletni zgodovini sobivanja balkanskih narodov v okviru Kraljevine Srbov, Hrvatov in Slovencev in kasneje Jugoslavije, tako opevanega bratstva in enotnosti že davno ni slišati od Makedoncev, Kosovarjev, Hrvatov, Bosancev, … le Srbi in Slovenci naj bi zlili pobrateno kri kot potomci iluzionistične etnije, etimološko nedoločenih vzhodnih slovanov in Srbov, Servov iz rimske province Mezije.

Raziskovalci so na delu, tako da se za resnico ni potrebno bati, predvsem pa je problem, ko trdovratnost velikosrbstva posega v pravice slovenskega naroda, še več, ko si le-ta prilašča slovensko zgodovino ter posega v demokratične upravljavske pravice Slovencev kar iz Moskve, Beograda, Banjaluke … Slovenski parlament postaja depandansa ruske Dume, vzorci vladanja Putina, Vučića, Dodika, … in Goloba alias Jankovića, so identični, na kar je slovenski predsednik vlade ponosen, saj širi vpliv na raznovrstne fiskalije predvsem tudi izven meja, kjer je manevrskega prostora za korupcijo ter prekrite posle in mafijske rabote na pretek.

Prihodnost slovenskega naroda je tako prepuščena srbski eliti Ić-kotov in slovenskim materialističnim petokolonašem, ki jim za slovenski narod, in ki ga itak ne priznavajo, malo mar.

Ić-koti na Slovenskem so se komodno ukoreninili, saj se producirajo definitivno hitreje kot avtohtoni Slovenci, ker se priseljujejo na Slovensko, se mešajo ter latentno izvajajo perfidni, na tisoč in en način, genocid nad Slovenci. To počno s prevzemanjem državniških funkcij, z razlaščanjem in z raznarodovalno politiko (v njihovi domeni je ideologija smrti).

Kar pa Ič-kotom ne gre v prid, je to, da so doživeli turški jarem, da so najbolj travmatičen narod Balkana. Tragedija je dvojna. Ić-koti so pravoslavci in muslimani, ki se fizično in psihično ne prenašajo, saj se zavedajo kaj so jim Turki naredili, v bistvu so skrižali srbske gene fizično in versko, praktično so jim spremenili identiteto. In kaj lahko naredijo in delajo Srbi (Servi): ali vzorec genskega mešanja prenašajo naprej in skušajo prevladati gensko in ozemeljsko na Slovenskem in tako zazdraviti zgodovinske travme, ali pa napisati novo, realno zgodovino srbskega naroda, in tako z zgodovinsko resnico pozdraviti globoke rane in se ozdraviti samouničevalskih nagnjenj in prenehati poveličevati kar poveličati ni možno ter postati ponižni in skromni v veri in spoznanju, da se medsebojni odnosi gradijo tudi drugače, predvsem z medsebojnim spoštovanjem, z vzgojo in izobraževanjem otrok v resnicoljubju, s strpnostjo med različnimi etnijami, in s poštenim delom, … ne le z vojskovanjem, zatiranjem, plenjenjem … kar so se naučili in ponotranjili …

Slovenci imamo svojo, povsem drugačno zgodovinsko zgodbo, zato ne mešajmo hrušk in jabolk, saj smo plemeniti Slovenci alpski narod od nekdaj. Koliko prišlekom bomo dopustili poseliti našo zemljo je stvar enotne slovenske politike, čeravno levičarska agenda zagovarja verski in etnični genocid nad avtohtonim slovenskim narodom; dvojec Kidrič-Kardelj je to že počel, nadgradnja slovenskega komunističnega podmladka pa je v ideologiji smrti (ubijanje zarodkov in starostnikov) ter prisvajanje njihove dediščine v korist Novoslovencev.

To sem moral napisati, saj se bodo križanja (mešanja) in križarjenja Ić-kotov nadaljevala. Naj se, raje bi da ne, a ne v škodo slovenskega naroda.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine