17.5 C
Ljubljana
sreda, 23 oktobra, 2024

(PREJELI SMO) Pohod za življenje: Podpišite peticijo!

Piše: Pohod za življenje

Obravnavamo vas z nujnimi novicami glede ključnega glasovanja v Evropskem parlamentu. Evropska unija razmišlja o vključitvi splava v svojo Listino temeljnih pravic, kar sledi nedavni vključitvi splava v francosko ustavo.

Ta korak, ki ga vodi levičarska večina v Evropskem parlamentu, bi lahko imel globok vpliv na države članice z različnimi zakoni o splavu. Sprožil je razpravo, ki poudarja etične kompleksnosti glede splava, vključno s pravicami nerojenega otroka in morebitnimi zdravstvenimi tveganji za ženske.

Kot zagovorniki svetosti življenja nas globoko skrbi prihajajoče glasovanje, ki je načrtovano za 11. april. Če bo sprejet, bi lahko odprl pot splavom po vsej Evropi, kar bi ogrozilo tako nerojene otroke kot njihove matere.

Naša misija je jasna: zaščititi najranljivejše med nami in se postaviti proti vsaki zakonodaji, ki ogroža njihove pravice. Pozivamo vas, da se nam pridružite v tej ključni kampanji.

S podpisom naše peticije in z višanjem svojega glasu nam lahko pomagate zagovarjati pravice tistih, ki nimajo glasu, in zagotoviti, da bodo pomisleki zagovornikov za življenje slišani glasno in jasno v Evropskem parlamentu.

Skupaj lahko naredimo razliko. Združimo se v obrambi življenja in odgovornosti tistih, ki si prizadevajo za njegovo ogrožanje.

Zdaj ukrepajte tako, da podpišete našo peticijo in razširite to sporočilo svojim prijateljem in družini:

https://citizengo.org/en/lfe/12875

Hvala vam za vašo trdno podporo v tej ključni bitki.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine