13.6 C
Ljubljana
sreda, 25 septembra, 2024

Naša bralka kritično o albanskih migrantih: Lažnivi, potuhnjeni in – niso cepljeni!

Na zapis na Twitterju, da je med ilegalnimi migranti, ki prihajajo v Slovenijo, po podatkih naših virov največ Albancev, se je javila bralka, ki nam je sporočila marsikaj sočnega na njihov račun.

 

Kot trdi, jih je že zdaj preveč, sama pa jih je opisala na sočen način: »Lažnivi, potuhnjeni, prevarantski, ne spoštujejo ne žensk ne praznikov, odprto petek in svetek.« Kot pravi, so v nekaterih prodajalnih bureka v Ljubljani zaposlene ženske, ki niti ne razumejo slovensko, kaj šele, da bi slovensko govorile.

Kot trdi, pozna albanskega »zelenjadarja«, ki je prišel sem iz Makedonije, nekaj časa je živel v Švici, vendar ga je družina potegnila nazaj z namenom, da odide v Slovenijo in tam naredi postojanko. »Za njim so iz Tetova prišli še trije bratje z družinami. Prvi ima šest otrok, žena je doma in živijo od prodaje zelenjave iz kioska?? Malo morgen.

Vmes so si vsi štirje že zgradili hiše okoli Bizovika??? Imajo svoj kamion s katerim hodijo po zelenjavo v Makedonijo?? in prodajajo domačo zelenjavo slovenskih kmetov iz Sostrega, Dobrunj … sam šverc,« se jezi naša bralka. Kot pravi, jih je vprašala, ali so cepljeni, in dobila negativen odgovor.

Vendar pa njen znanec »zelenjadar« zelo dobro pozna drogeraško sceno v Ljubljani (zlasti na jugu mesta) z imeni in priimki.

Si res želite takšno Slovenijo?

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine