11.4 C
Ljubljana
petek, 18 oktobra, 2024

(PISMO BRALKE) Soros kot Hamas

Piše: Frančiška Buttolo

Hamas in Soros sta drug drugega vredna, verjetno pa je za Izrael  Soros še hujše zlo.

Je z Izraelom pri koncu? Zdi se, da je tako. Tajne izraelske  službe, očitno niso več v službi konservativnega političnega dela  Izraela, ki je trenutno na oblasti. To gotovo ni več zdaj nikakršna skrivnost. Že v preteklosti ni bilo malo judovskih priznanih intelektualcev,  ki so zavračali ustanovitev države Izrael. Zdaj pa že skoraj po vsem svetu  s polno paro  delujejo  nevladne multikulturne globalistične organizacije z izdatno  finančno pomočjo judovskega bankirja Sorosa. Njihov edini cilj je uničevanje državnih mej,   tradicionalne družbe, tradicionalnega  okolja moderne družbe,  vsega zahodnega  gospodarstva, zahodne kulture, da bo svetu zavladala ene same vrste elita – bankirska. Tragična ironija pa je v tem, da je judovsko državo pravkar zrušila prav judovska – že tradicionalno nedržavna, internacionalna in kozmopolitska. Skratka, Izrael se je zrušil sam vase. Prav zanimivo bi bilo vedeti, koliko ameriških judovskih politikov bo danes (18.10. 2023)  prišlo s predsednikom ZDA Bidenom v Izrael, v resnici zato,  da mu bodo preprečili vsakršno obrambo pred – Sorosovim aktivistom za odprto družbo. S so ti, vsaj kar zadeva  Hamasove politične ideale, povsem na isti strani . Poglejmo samo, kdo bo sredi Ljubljane  jutri javno zboroval  iz “sočutja” do vseh žrtev nasilja na Bližnjem vzhodu? Sorosovi podporniki iz nevladnih organizacij in simpatizerji Hamasa. sredi Ljubljane!

Ker so Sorosovi privrženci za ameriško velesilo, sedež norosti Sorosovih sprevrženih – večinoma –  političnih idej nevladnih organizacij,  najpomembnejša spodbuda volivcem na prihajajočih  ameriških volitvah. Še zlasti pa to velja za judovski bankirski lobi v ZDA, ne pa tudi za konservativni del Izraela. Zdi pa se, da je ta nenavadna, v resnici pa zelo logična,  judovska zgodba,  pravzaprav tragedija, najtesneje povezana z razpadanjem obeh starih velesil, ZDA in Rusije. Vsa Sorosova odprta družba je očitno samo prvi korak na začetku nove civilizacije, v kateri bo imela največjo vlogo Kitajska.

Na prvi pogled se zdi to absurdne, vendar pa je res, da so se večno napadani in preganjani Judje uveljavili prav z intelektualno in ustvarjalno nadpovprečnostjo (v znanosti, umetnosti, bankirstvu, zdravstvu).  Uveljavili so se večinoma na področjih, za katera niso bile pomembne – resnične ali pa simbolne  –  zasluge, ki običajno izvirajo iz zemlje in krvi,  iz časti in bojne slave žlahtnih zahodnih rodov v njihovih domovinah  –  s trdnimi državnimi mejami. Zato so –  kot velikanska nedržavna intelektualna in finančna moč –   – Judje še najbolj sprejemljivi za multikulturno in digitalno civilizacijo, a ne z zahodnimi velesilami ma čelu, temveč s Kitajsko. Da pa bi ta globalizem  lahko resnično dobro deloval, Judje ne smejo imeti države, še najmanj pa takšno,  kakršna je Izrael, z  državno mejo, zaradi katere je  v stalnih sporih z vsem svetom.

Zadnjih nekaj let tudi v Izraelu pripadniki  Sorosove odprte družbe  zahtevajo v svoji državi odprte meje in multikulturno prebivalstvo – predvsem judovsko in muslimansko. Dobra polovica  Izraelcev, željnih liberalnejše politične  demokracije, si želi živeti tako,  kot živijo Judje v ZDA ali Franciji.

Prav tu pa je najverjetneje potrebno iskati tudi razlog, da obveščevalne službe niso delovale politično konservativno, kot so delovale vse do zadnjega terorističnega napada, temveč  povsem  v skladu z moderno judovsko politiko odprte multikulturne družbe. Verjetno je  prav tu  potrebno videti, kako velika je razlika med izraelsko politično konservativno in  levo oziroma liberalno politiko.

Navsezadnje, tudi v Sloveniji je nekaj podobnega, tudi naša leva multikulturna politika je – pa ne s pomočjo teroristov, ampak kar sama –  “razstrelila” Muzej slovenske osamosvojitve, simbol nastanka naše države – s slovensko zemljo, s   slovenskimi  mejami, s slovenskim narodom, s slovensko  oblastjo, kar se zdi  naši levi politiki  vse skupaj že en sam fašizem. In prav zaradi tega je slovenska leva politika, trenutno na oblasti, presrečna, ker je lahko na stežaj  odprla vrata ilegalnim tisočem ilegalnih migrantov iz skoraj vseh držav z  muslimanskim prebivalstvom. Najbrž se nobena slovenska  obveščevalna služba  ne zanima, kaj v resnici nameravajo početi v Sloveniji tisti od njih, ki jih pošiljajo določene – za Slovenijo zelo  zainteresirane – tuje službe. Dejstvo je, da nekateri ilegalni migranti  že sousmerjajo našo zunanjo politiko, na primer razumevanje odnosov med  Izraelom in teroristično organizacijo Hamas, ki – navsezadnje, vsaj upamo lahko –  ni isto,  kot so odnosi ma Izraelom in Palestino. Vsaj ne bi smelo biti.

Ne samo Hamas, Izrael so napadli tudi podporniki politike odprtih meja in multikulturnosti judovskega velebankirja Sorosa in drugih judovskih svetovnih pomembnežev.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine