16.9 C
Ljubljana
sreda, 23 oktobra, 2024

(PISMO BRALKE) Vsi v EU smo na isti preluknjani ladji, avtohtoni prebivalci in migranti

Piše: Frančiška Buttolo

Priseljevanja migrantov v države EU ne bo rešilo nič in nikogar. Migracijska politika je sodobno zasužnjevanje s strani najbogatejših – obojih, tako  migrantov kot avtohtonih prebivalcev EU. Poleg tega, da trgovci z migranti mastno služijo, še zlasti nevladne organizacije v povezavi z različnimi kriminalci,  gre pri tem “poslu” samo še za pridobivanje cenene delovne sile.

Mislim, da so prihodi migrantov v državah EU največkrat obravnavana družbena tema.  Najpogosteje slišimo zelo pozitivne levičarske  sociološke in socialne razlage, zakaj je priseljevanje migrantov iz Afrike in Azije v Zahodno Evropo pravi blagoslov in dobra rešitev zanje in za EU.  Ta potrebuje delovno silo, migranti pa potrebujejo delo in boljše življenje. O tem, da predvsem trgovci z migranti potrebujejo denar, ti sociologi in socialni delavci molčijo. So namreč prepogosto tudi sami, s svojimi spodbudni študijami samo člen, čeprav zelo pomemben, v tej kriminalni migrantski trgovini EU.

Še bolj ugodne, kar zadeva priseljevanje migrantov, so politične ocene, verjetno premo sorazmerne z njihovimi zaslužki s to prvovrstno rasistično politiko, uperjeno proti avtohtonim prebivalcem EU. Menda migranti pozitivno vplivajo na to, da v multikulturni Evropi ne bosta nikoli več zavladala nacionalizem in rasizem. Kakšna genialna politika EU! Če belcev ne bo več, ne bodo več rasisti.  Multikulturna politika EU  bo menda  zaradi preoblikovanja  avtohtonih evropskih  narodov v pisano multikulturno  prebivalstvo lahko povsem enaka do vseh prebivalcev, ne glede na njihovo rasno in narodno pripadnost. Odpadle bodo vse težave z zahtevami za obstoj in razvoj  različnih narodov in narodnosti, različnih kultur in ver. Jezik pa bo verjetno v vsej EU angleški, saj bo edini, ki ga bodo razumeli vsi uradniki v EU

Kar zadeva konec  zgodovine narodov in držav v EU,   bo poudarek na 21. stoletju. Vse pred tem stoletjem je bila ena sama sramota človestva, en narod je bil bolj nacionalističen od drugega! Tudi vere bodo prej ali poenotene, tako kot jeziki.  Vsi  tradicionalni kulturni  problemi s tovrstnimi posebnostmi raznih  skupnostmi bodo preteklost, vse več pa bo uveljavljanja zgodovinskih kulturnih  dragocenosti  Afrike in Azije. Tako  se bodo med seboj tesno povezovale zelo različne potrebe, vrednote, želje in pravice. Pa bo vse to res potekalo tako idealno.

Vendar pa bodo najpomembnejše zahteve in potrebe predvsem ekonomske narave, gotovo pa bo pomembna tudi skrb za izobraževanje in  zdravstvo. Gotovo politika EU teh potreb ne bo mogla nadomestiti s propagandnim komuniciranjem prek medijev, z množičnimi zabavami rekreativne narave in s športi. Zato se morajo vprašati, tisti ki optimistično ocenjujejo priseljevanje migrantov v EU, kjer bodo prav kmalu predstavljali večinsko prebivalstvo, zakaj je v tako kratkem času prišlo do tolikšnega izginotje avtohtonega prebivalstva  našega kontinenta. Res lahko priseljenci rešijo nekatera  evropska podjetja, ki prinašajo ogromne dobičke njihovim lastnikom, vendar pa migranti ne morejo rešiti evropskih narodov. Zakaj se zdi EU, da to dejstvo ni nikakršna tragedija. Da gre  za zaton zibelke svetovne civilizacije, Evrope? Kakšno strašno kislo grozdje mora biti za lisico, ki se imenuje EU, ko skeptikom glede migrantov -kot rešiteljev Evrope-   razlaga, da sta končno poražena evropski nacionalizem in rasizem. Ali res? Zato, ker belcev v EU kmalu ne bo več? Mar  ni tudi že kar nestrpna  zahteva za čim večje število migrantov v EU podobna nekaterim rasističnim?  Le  da v obratni smeri, da morajo biti v Evropi samo pravi Evropejci?

Lastniki evropskih najdonosnejših podjetij (na primer orožarskih, medijskih, farmacevtskih, za uvažanje velikanskih količin  mamil), če so hoteli postati milijarderji, niso mogli zaposlenim plačati toliko, da bi ti lahko imeli številčne družine. Plače so postajale celo vse nižje in nižje. Številni so odšli v ZDA  Tudi v državnih podjetjih ali ustanovah so bile plače prenizke, da bi zaposleni lahko imeli  več otrok. Tako so se Evropejci nekako sprijaznili z revščino. Vsak otrok je za državo pomenil prevelik strošek. Otrok je potreboval vrtec, zdravnika, šolo, potem zaposlitev, stanovanje, same drage stvari.

Politiki so se izgovarjali, da je za manj otrok kriva zaposlitev žensk. Ampak zaposlenost žensk pri ustvarjanju družine v resnici nima prav velike vloge, če družba materinstvo prav tako dobro nagradi, kot delo v službi. Žensko, ki dela in ima še otroke, bi morala biti namreč  dvakrat nagrajena, družba pa bi morala nanjo paziti, kot na punčico v svojem očesu.  Ni lepšega in bolj odličnega pojava v družbi, kot je ženska z uspešno kariero in srečnim materinstvom. Samo poglejmo v zgodovino, na primer  cesarico Marijo Terezijo,   igralko Elizabeth Taylor,  znanstvenico Marie Curie. Seveda so to izjeme, ampak dokazujejo pa le, da gresta materinstvo in kariera oziroma zaposlitev kar dobro skupaj. Ustvarjalnost in ljubezen se dopolnjujeta, ne pa izključujeta. To se mi zdi naravno, pa naj feministke mislijo, kar hočejo. Vedno se mi je zdelo čudno, da v zgodbah o nebesih nista omenjeni niti ustvarjalnost niti rojevanje otrok iz ljubezni. Seveda je  tudi v Sloveniji še veliko uspešnih žensk, ki so tudi matere. Vendar pa imajo premalo otrok, ker ni razumevanja za pomoč materam.

Moderna družba v resnici prav nič ne pomaga ženskam, da bi imele kariero in otroke. Vsaj do tretjega leta bi morale ostati z otrokom, če bi tako želele, dobivati enako plačo, kot če bi delale. Obenem pa tudi tako velik otroški dodatek, da bi lahko imela več otrok. Vrtec pred tretjim letom niti za otroka niti mater ni ni najboljša resitev. Družba pa misli, kaj vse je storila, če stropa otroke v vrtec, materi pa zagotovo brezplačno kontracepcijo in splav. Ženske z več otroki so celo neželene skoraj v vsakem podjetju. Ker so otroci večkrat bolni, matere pa preveč utrujene. V vseh podjetjih so najbolj dobrodošle samske ženske, ki si želijo samo uresničitve poklicnih ciljev. Ker  mladost uporabijo izključno za poklicne ambicije, se v letih, ko ne morejo več roditi, odločijo za posvojitve sirot, vse pogosteje kupljenih zunaj Evrope. Tako odpirajo in podpirajo tako imenovano proizvodnjo otrok za prodajo v revnih državah. Seveda se to v javnosti pogosto zamolči. Ampak nadomestne matere so nova delovna sila revnih držav. Gre za novo, zelo donosno industriji, ki je tudi vključena v migrantski politiko EU.  V resnici pa gre tudi v tem primeru za vrsto rasizma proti evropski beli radi. Feministične aktivistke z njim kar dobro sluzijo. Veliko znanih žensk posvaja  otroke, ki niso bele rase.

In čemu naj bi bili politiki EU tako zadovoljni, ker z migranti nadomeščajo pomanjkanje delovne sile? Zato, ker lastniki največjih podjetij ne bodo imeli denarnih izgub.  Vsi drugi, tudi migranti, se nimajo za kaj veseliti. Njih še manj plačujejo kot so plačevali avtohtone prebivalce. Ko pa bodo tudi priseljenci hoteli višje plače, se bodo podjetniki odselili na kak drug kontinent, kjer bodo lahko še bolj brezobzirno izkoriščali delavce. In tako bodo, lahko verjamemo,  vsi kontinenti polni revežev, povsem brez moči, ker bo vladal multikulturni  globalistični suženjski red ali sistem. Samo peščica Zemljanov bo srečno živela v svojih oazah blagostanja. Razkošno, ker bo ves svet njihov. Prav grozljivo.

Samo poglejmo, kaj se dogaja v Sloveniji! Vse razpada in pripada. Kmalu bo tudi huda lakota. Zdravstva ne bo, šolstva ne bo, starejše bodo množično evtanazirali, kultura bo samo še spolitizirano frazarjenje, mediji bodo brez vsebin. Ena sama puščava z veliko, veliko kriminala. Tudi če sedanja vlada takoj odstopi, Slovenija ne bo več stopila na noge. Obtičala je v lahkoverni predanosti lažnim ideologijam, najprej komunističnim  z Vzhoda, pozneje pa marksističnim multikulturnih  z Zahoda. Tako se godi vsem, ki so hlapci, bolj papeški od samega papeža, tudi takrat, mojim lažne avtoritete predlagajo skok v prazen bazen. Še huje, najprej zmečejo vanj vse tiste, ki se takšnemu skoku uprejo.

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine