22.8 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

(PISMO BRALKE) Odstranitev ograje na meji je verjetno ena sama  – milijardna – komunistična korupcija

 

Piše: Frančiška Buttolo

Če bi predlagala ustanovitev parlamentarne komisije v zvezi z možno veliko korupcijo pri odstranjevanju žice na južni meji, bi se mi vsi smejali. Kučanovi politiki, da o samem Kučanu niti ne govorimo, so vendar poštenjaki. Kdo je že kdaj videl, da bi šel kdo od njih celo v zapor.  Zapori so samo za nasprotnike komunizma, to bi končno že lahko vedela. Res je bil že obsojen kak komunist, a šele potem, ko je zapustil partijo – ali pa se ji celo uprl. Torej,  komisije proti morebitni skorumpiranosti Milana Kučana ne more biti. Zame pa je bolje, da se zavem, v kaj se spuščam, dokler še ni prepozno.

Hvala za prijaznost. Vse to vem. Sem bila večletna prijateljica gospe Angele Vode. Vem, partija ubija, ko – mora – ubijati v svojo korist. Vem. Pravzaprav ni česa vedeti. Gremo naprej.

To je pismo odgovorne državljanke, žalostno pismo, a ni pesem, ni žalostinka, je logično razkritje resnice o velikem veselju hrvaških državljanov ob odstranitvi žice na Kolpi,  na meji s Slovenijo. Odstranitev ograj na Kolpi je največja državna korupcija zadnjih sto let, Kučanova – maščevalna – korupcija.

Vojska zastonj dela za  Kučana in sedanje njegove politike, ti pa bodo prejeli za njihovo delo že skoraj milijardne koristi. Koliko in kakšne parcele  in še marsikaj drugega bodo dobili sedanji slovenski politiki za to “USLUGO”? Po mojem mnenju so vrednosti blizu milijardi. Astronomske. O, kakšna zloraba slovenske  vojske!

Kučan in Bobnarjeva sta ukazala:

“Slovenska vojska naj skupaj z ilegalnimi migranti uniči Slovenijo in slovenski narod!”

Da ni res? O tem pričajo ukazi Bobnarjeve, naj vojska omogoči migrantom prosto pot v Slovenijo tako, da lastnoročno odstrani varovalne ograje na južni meji ob Kolpi in tako prepreči, da bi na Hrvaški ostalo preveč ilegalnih migrantov. Skratka, Kučan in Bobnarjeva  z vsem srcem pomagata naši dragi južni sosedi. Da, za veleizdajo gre, spoštovani Slovenci. Gotovo. Pa naj me kar vlačijo po sodiščih. Saj to je vse, kar Kučan zna. Samo poglejmo, kaj njegovi peklenski pravniki z rdečimi zvezdami počnejo z osamosvojitelji. Samo kaj počnejo z Janšo.

Ampak –  tako se beda Kučanova maščuje. Tako se beda od bede,  madame Bobnar maščuje.  Ilegalne migrante bi rada uporabila za uničenje Slovenije in Slovencev? In ne sramujeta se svoje maščevalne veleizdaje! Dobro vesta zakaj. Zato, ker so potisnili komunistične zločince na smetišče zgodovine.

Danes, na primer,  smo videli v medijih, da vojska Republike Slovenije ne brani več slovenskih državljanov, temveč pomaga ilegalnim migrantom pri vstopu v Slovenijo. Na vse načine jim olajšuje prestop meje.

Kmalu bomo morali slovenski državljani prepustiti ilegalnim migratom tudi del svojih stanovanj. Seveda se bo večina Slovencev raje izselila. In prav to hoče Kučan, ker sovraži  samostojno Slovenijo, še bolj pa osamosvojiteljsko vojsko. Osebno menim, da bi se morali slovenski domoljubi in demokrati z vsemi, prav z vsemi sredstvi, ki bi zagotavljala obrambo slovenske samostojnosti in demokracije, tej sovražni komunistični vladi in njenim pripravam za “uvoz” ilegalnih migrantov, morda nekaj sto tisoč, upreti.

U P R E T I.

Ta vlada ima namreč v načrtu eno samo stvar:

Izbris Slovenije z zemljevida Evrope. Razbitje Slovenije in njeno razdelitev med sosednje države. Večji del bi verjetno pripadal Hrvaški. Na to kaže tudi zadnja odstranitev ovir proti migracijam. To kaže tudi veliko navdušenje Hrvatov za odstranitev. Koliko in kakšne parcele  in še marsikaj drugega bodo dobili sedanji slovenski politiki za to “USLUGO”. Po mojem mnenju so vrednosti blizu milijardi. Astronomske. O, kakšna zloraba slovenske  vojske!

Kučan bi se tako  maščeval za  osamosvojitev in demokratizacijo Slovenije.

Bobnarjeva sovraži Slovence iz istega razloga. Stalinistom so osvoboditelji odvzeli njihove stalinistične časti. Mislili so, krvavi stalinisti, da bodo, na primer kaki španski borci, najhujši stalinistični klavci v komunistični partizanski vojski, zgodovinske ikone, Matije Gubci. Pa so jih osamosvojitelji pometali na smetišče zgodovine, celo med   najbolj podle kriminalce, Stalinove krvoloke. Ne, tega Kučan ne more mirno prenesti, zato se nečloveško spravlja na Janšo. Ampak Črtomir ni Kučan. Črtomir je Janša. In bo. Pa naj Kučan uniči celo vso Slovenijo, naj uniči vse Slovence. Nič ne more spremeniti tega dejstva. Kučan je samo bedni uničevalec slovenske države in njenega naroda, in to bo ostal. Amen.

Frančiška Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine