23.5 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

V Tržiču z balkona v smrt padel moški

Piše: C. R.

Okoli 16. ure so bili obveščeni, da je v Florjanu pri Šoštanju zagorela počitniška hišica. Ogenj je uničil ostrešje in leseni del nadstreška. Do požara je najverjetneje prišlo pri kaminu. Tuja krivda je izključena.

Tržiški policisti so včeraj obravnavali padec osebe z balkona stanovanjskega objekta. Okoliščine kažejo, da je bil moški v stanovanju sam in da gre pri padcu z višine za nesrečo. Kljub prvi pomoči je umrl na kraju. Tuja krivda ni bila ugotovljena. Z ugotovitvami bodo policisti seznanili pristojno državno tožilstvo.
V Kranju so policisti včeraj na podlagi prijave sumljivih oseb obravnavali državljane Slovaške, ki so se vozili z neregistriranim osebnim avtomobilom in odtujenimi registrskimi tablicami. Voznik je bil tudi brez vozniškega dovoljenja. Za prometne prekrške so policisti uvedli prekrškovni postopek, registrske tablice pa so predmet kaznivega dejanja.
Kranjski policisti so se danes v Bitnjah odzvali na prijavo zadrževanja dveh konj na cesti.
Včeraj so kranjski policisti obravnavali prijavo podjetja o moškem, ki ni želel zapustiti njihovih prostorov, potem, ko so ga odslovili zaradi ne nošenja maske in PCT potrdila. Po posredovanju policije je prostor zapustil. Ukrepi se izvajajo. Pozivamo k odgovornim dejanjem.
Divjad je bila povožena na cesti Brnik – Vašca.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine