25.5 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

(PREJELI SMO) Zabijamo žebelj v trugo

Piše: Kari Karinger

Povejte vi meni, če takole na hitro pogledamo našo družbo, koliko se pa sploh še razlikuje od ideala komunizma? Vi presodite.

Vsakdo si lahko pridobi kar rabi. Lahko si prisluži, drugače mu pomaga socialna služba. Pretiranega izkoriščanja ni več. Denar nima več realne vrednosti ampak se kar tiska in deli po potrebi. Koliko je pa to drugače od komunizma? Temu sedaj pravimo družba delitve. Zakaj torej verjeti komunistom? Kaj nam pa sploh ponudijo? Kaj pravite?

Seveda nismo tako neumni, da ne bi opazili kaj jim najbolj diši. Naš denar bi radi znosili v davčne oaze. Tako kot miši kradejo in nosijo v mišje luknje. Radi bi vzpostavili vladavino kriminala in represije. Radi bi ljudi diskriminirali in družbo razdelili na sloje. Jaz bom njihova prva žrtev. Au secours Jesus, Maria et Josef! Protinarodna koalicija se dobro zaveda kaj so povzročili ljudem. Bojijo se velikega zbora za domovino. Še enkrat bi radi prišli na vlado, da bi izropali čisto vse ker se zavedajo, da je konec. Komunajzarji se bojijo za svoje riti. Zdaj se pa res bojijo zavohala sem strah. Prišel je čas obračuna, ki smo ga čakali trideset let.

Kari Karinger, Črnuče

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine