22.8 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

V Luciji je nekdo državljanoma Nemčije ukradel dve zaklenjeni kolesi

Piše: C. R.

V Luciji je nekdo državljanoma Nemčije ukradel dve zaklenjeni kolesi: moško gorsko kolo znamke Radon, tip Skeen, črne barve z napisi rdeče barve, 29 COL, polno vzmeteno, in žensko gorsko kolo znamke SPECIALIZED, bele barve z oranžnimi vzorci, 26 COL. Skupaj sta vredni 4100 evrov.

V vasi pri Pivki so imeli policisti v postopku 42-letnega voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, vozniku pa sledi obdolžilni predlog.

Ob 17.40 so v Luciji ustavili 43-letnega voznika mopeda. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,03 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 20. uri smo bili obveščeni, da je v Postojni nekdo povozil moškega, ki so ga odpeljali v UKC Ljubljana. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 33-letni voznik osebnega avtomobila zavijal levo, takrat pa je nasproti pravilno pripeljal 30-letni kolesar in trčil v desni bok vozila. Kolesar je padel, voznik pa ga je še zadel z desnim kolesom avtomobila. Kolesar ima hujše poškodbe (odprt zlom roke), povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Nekdo je ponoči vlomil v koprski lokal. Ukradel je gotovino, ki je bila v kuvertah, in iz denarnice z blagajniškim minimumom.

Vir: Policijska uprava Koper

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine