22.8 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

RTV Slovenija kot javni servis brez sramu dela reklamo ljudem, ki ogrožajo javno zdravje!

RTV Slovenija vedno znova kaže, da ni televizija, nujno potrebna za obveščanje vseh državljanov. Minilo ni niti 50 dni vlade, bili smo sredi epidemije, ko so ustvarjali protivladne oddaje, prejšnji petek so, potem ko z velikim entuziazmom medijsko pokrivajo vsak “piknik”, ki mu levičarji rečejo “protest”, povsem ignorirali “Shod za življenje”. Včeraj so v eni svojih oddaj gostili covidskeptika, medijsko zvezdo petkovih protestov (ki so jo sami ustvarili), nekdanjega reperja, Zlatana Čordiča – Zlatka. V tvitosferi je završalo predvsem to, da je nosil raztrgano masko, s čimer se je norčeval iz temeljnega ukrepa proti covidu-19. RTV Slovenija bo, tako tvitosfera, soodgovorna za morebitni drugi val.

Slovenska vlada na čelu s predsednikom Janezom Janšo že nekaj časa opozarja na pomen discipline pri nošenju mask, če se želimo izogniti drugemu valu, osrednji mediji na čelu z RTV Slovenija, ki jo plačujejo vsi slovenski davkoplačevalci, pa kot da tekmujejo, kdo bo vladi bolj metal polena pod noge.

Brez kakršnegakoli občutka za odgovornost, brez skrbi za javno zdravje (kdo bi cinično dejal, da tudi do obveščenosti javnosti), RTV Slovenija ne daje le platforme covidskeptikom, kar je samo po sebi problematično, temveč covidskeptikom, ki se prihajajo norčevati iz ukrepov in ki s tem pomagajo ustvarjati vtis, da so “nesmiselni” in da “jih ni nujno upoštevati”.

Tvitosfera je včeraj brbotala zaradi te neumnosti “javnega zavoda”, najbrž najboljše pa je vse probleme z včerajšnjim vabilom Zlatku v studio strnil Mitja Iršič:

O Zlatanu Čordiću in podobnih je kot o “izrazito glasni manjšini” pred časom govoril tudi predsednik vlade, Janez Janša:

Predsednik vlade je bil tudi zelo jasen glede vedenja Zlatana Čordića in slovenskega “javnega servisa”:

Aleš Ernecl/Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine