22.8 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

Melania Trump ganljivo: “Ljubezen matere je nenadomestljiva in je ni mogoče posnemati!”

“Ljubezen matere je nenadomestljiva in je ni mogoče posnemati. Matere so namreč tiste, ki otrokom zagotavljajo udobje in nego, ki jo ti nujno potrebujejo za rast, napredek in uspeh v življenju,” je ob materinskem dnevu sporočila ameriška prva dama slovenskega rodu Melania Trump. 

Ob tem je Melania, za katero se ve, da resnično uživa v materinstvu, poudarila, da matere služijo kot vzornice otrokom. Te namreč otroke motivirajo, da trdo delajo in si upajo sanjati na veliko. “Matere igrajo tudi ključno vlogo v družbi, oblikujejo namreč moralo in vrednote bodočih generacij voditeljev in inovatorjev.”

Prva dama je Američane pozvala, da naj počastijo vse matere, babice in materinske figure na račun njihove modrosti, ljubezni in predanosti, ki jo te izražajo do svojih otrok in družin, poroča Daily Mail. “Prosim vsakega od vas, da si vzame čas, se zahvali materi in ji sporoči, kako jo ceni. Vsem našim materam želim srečen materinski dan. Naj vas blagoslovi Bog. Bog naj blagoslovi Združene države Amerike.” 

S sinom razvila poseben odnos

Melania je video v nedeljo zjutraj delila na svojem Instagram in Facebook profilu. Vsebina govora razkriva, da prva dama materinsko vlogo neizmerno ceni. To pa dokazuje tudi v praksi. Kljub temu, da se uvršča v višji sloj, kjer za vzgojo pogosto uporabijo pomoč varušk, Melania tega sama nikdar ni želela prakticirati. Sama namreč želi biti tista, ki vzgaja svojega sina. Sodeč po odnosu danes 14-letnega sina Barrona in Melanie je videti, da sta na račun tega razvila res poseben odnos.

Hana Murn/Nova24TV

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine