Pasica
Pasica

Dogodki

ožareport: Gerič zaenkrat ostaja na Planet TV, dokumentarec o Janši bodo predvajaliNa moči in vplivu znotraj vodstva televizije Planet TV naj bi pridobil ženski del, ki menda sodi v lobi Telekoma Slovenije, programski direktor Igor Gajič pa je dobil žensko pomoč iz Slovaške.

Potem ko so lastniki komercialne televizije Planet TV čez noč odpustili Uroša Urbanijo, enega od treh dnevnh urednikov informativnega programa, oziroma oddaje Danes (poleg Barbare Pance in Gregorja Gajška), je v zraku visela tudi zamenjava odgovornega urednika Rajka Geriča. Čeprav "nihče točno ne ve," kaj se je dogajalo včeraj, ko naj bi se z Geričem tudi "pogovorili", je slišati, da Rajko Gerič zaenkrat ostaja.

RAJKO GERIČ NAJ BI SE PRITAJIL

Po naših informacijah naj bi se Gerič taktično "pritajil", novinarji včeraj menda niso mogli do njega, uradnih informacij ni.

 

Toda nekaj se vendarle dogaja. Voditeljskih parov oddaje Danes tako ne bo več, saj bodo poslej Živa Rogelj, Tomaž Bratož ter Marko Potrč dnevno-informativno oddajo Danes vodili posamezno, Jerca Zajc Šušteršič pa je itak odšla na porodniško.

Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

naslovka mini

Anketa

Bo vlada tranzicijske levice padla, če Zoran Janković znova postane predsednik PS?

Zadnje dodano

Zadnji komentarji

Volilni kongres EPP

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/2143691..jpg

Predsednik SDS Janez Janša med prijatelji demokrati iz Portugalske in Kazahstana (foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/4970252..jpg

Po dolgih letih prvo srečanje predsednika SDS Janeza Janše z nekdanjo ukrajinsko premierko in politično zapornico Julijo Timošenko (foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/2704523..jpg

Delegacija SDS −Janez Janša, Milan Zver, Zofija Mazej Kukovič, Romana Jordan, Alenka Jeraj in Eva Irgl − z gostiteljem kongresa, irskim premierjem Endo Kennyjem (foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/6362274..jpg

Prvak SDS se je srečal tudi z gostiteljem volilnega kongresa EPP v Dublinu, predsednikom irske vlade Endo Kennyjem. (Foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/1479605..jpg

Veselje po objavi zmagovitega rezultata in čestitke Jean-Claudu Junckerju. V EPP so ga s 385 glasovi izvolili za svojega kandidata za predsednika Evropske komisije. (Foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/5497656..jpg

Predsednik Evropskega sveta Herman Van Rompuy je s predsednikom SDS Janezom Janšo govoril o zasedanju Evropskega sveta. (Foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/7230097..jpg

Evropski komisar za notranji trg Michel Barnier je s predsednikom SDS Janezom Janšo govoril o svoji kandidaturi. (Foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/2302738..jpg

Predsednik SDS Janez Janša v pogovoru z nemško kanclerko Angelo Merkel in predsednikom Evropskega sveta Hermanom Van Rompyem (foto: Facebook)

http://demokracija.si/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/5521179..jpg

Eden glavnih ukrajinskih opozicijskih voditeljev in nekdanji boksarski šampion Vitalij Kličko se je pred srečanjem vrha o Ukrajini srečal tudi s prvakom SDS Janezom Janšo. (Foto: Facebook)