Viktor Orban je navdušil Hrvate in lastnika gostilne na Visu: “Prišel je skromno, brez varnostnikov in blišča.” Izpostavljeno

  • Napisal  Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Orban na Hrvaškem (foto: Twitter) Orban na Hrvaškem (foto: Twitter)

Madžarski predsednik vlade Viktor Orban počitnice preživlja na Hrvaškem. V torek zvečer je bil na Visu, kjer so bili navdušeni nad njegovo skromnostjo, poroča hrvaški Dnevnik.

Orban se je poletne počitnice odločil preživeti z jadrnico na Jadranu, v torek zvečer pa je bil gost v gostilni, kamor je po besedah ljudi in lastnika prišel brez varnostnikov in protokola. Za jed si je izbral hobotnico in vino Vugava.

Lastnik gostilne Žarko Peša je šele ko ga je zagledal, ugotovil, koga bo pogostil z večerjo. Peša je dejal, da bi se lahko po Orbanu, glede na to, da je prišel brez posebnega spremstva in blišča, lahko zgledovali tudi hrvaški politiki. “On je moj vzor,” je še dodal.

A. B./Nova24TV

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.